-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK kurs MTV realybės šou „Kambarių plėšikai“

Vienas populiariausių pasaulyje realybės šou formatų „Room Raiders“ bus įgyvendintas ir Lietuvoje. LNK skelbia atranką į naująjį realybės šou. Aštuonis sezonus MTV gyvuojantis formatas vadinsis „Kambarių plėšikai“ ir jau vasarį pasirodys LNK eteryje.
Realybės šou „Kambarių plėšikai“
Realybės šou „Kambarių plėšikai“ / Logotipas
Temos: 2 MTV LNK

Šis susipažinimų šou ypatingas tuo, kad , kad dalyviai  vienas apie kitą sprendžia ne pagal išvaizdą, bet pagal gyvenamąją aplinką.

„Kaip dažniausiai vystosi merginos ir vaikino santykiai? Pirmą kartą vienas kitą įvertina pagal išvaizdą. Vėliau prasideda bendravimas: išsiaiškinami bendri pomėgiai, šeiminė ir socialinė padėtis, mokslai ar darbas. Trečias bendravimo etapas – apsilankymas namuose. Namų, kambario aplinka apie partnerį suteikia taip pat labai daug informacijos. Kokie žmogaus pomėgiai? Ar jis tvarkingas? Gal nevalyvas? Bohemiškas? O čia viskas bus atvirkščiai“, – sako naujo šou prodiuseris Saulius Bartkus. 

Naujajame LNK šou „Kambarių plėšikų“ dalyviai susipažinimą pradeda priešinga tvarka.

„Net neįsivaizduodami, kaip atrodo partneris, jie pagal gyvenamąją vietą, kambario apstatymą, įvairius kambaryje rastus daiktus ir detales sprendžia, kas šio kambario gyventojas. Kokie jo pomėgiai, kam jis skiria daugiausia laiko, kokie jo charakterio bruožai“, – pasakoja S.Bartkus.

Tai – žaismingas, dinamiškas realybės šou, tarsi psichologinis testas. Ar tiksliai „plėšikas“ apibūdins kambario šeimininką? Kas pačiam naršančiam „plėšikui“ yra svarbu, į ką jis labiausiai atkreipia dėmesį?

Laidos pabaigoje trys dalyviai, pas kuriuos lankėsi „plėšikas“, atvyksta į naršytojo butą. Iki šiol vykęs virtualus bendravimas virsta realiu. Tačiau „plėšikas“, išvydęs kambarių gyventojus, partnerį vis tiek turės rinktis pagal gyvenamąją vietą, o ne pagal išvaizdą. Gal čia ir lauks didysis nusivylimas?

LNK skelbia atranką į šį naują šou. Dalyvio anketą gali rasti www.lnk.lt ir www.betabu.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius