-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ V.Šustauskas prisipažino, jog jį mušė žmona

Prikalbinti Vytautą Šustauską atviram pokalbiui apie asmeninį gyvenimą nėra taip paprasta, tačiau po ilgų derybų Vytautas sutiko įsileisti LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistus į savo namus, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Vytautas Šustauskas
Vytautas Šustauskas / „15 minučių“/Eriko Ovčarenko nuotr.

„Iki šio niekas čia nėra kojos įkėlęs. Nežinau, kas man pasidarė. Gal širdis suminkštėjo“, – prisipažins skandalistas Vytautas Šustauskas, pirmą kartą atvirai pasiryžęs papasakoti viską apie savo gyvenimo moteris, tris santuokas ir galų gale atrastą šeimyninę laimę su širdies drauge Jolanta.

„Jei galėčiau ką pakeisti, „ženyčiausi“ tik sulaukęs šešiasdešimties. Nes tai, ką patyriau su savo žmonomis, buvo toli gražu ne patys maloniausi gyvenimo metai. Viena iš mano buvusių buvo tokia arši, kad net mano partiečiai yra gavę nuo jos į kaulus“, – atviraus Vytautas. Ubagų karaliumi tituluojamas vyriškis bus atviras – ir jis pats tos pačios žmonos ne kartą buvo auklėtas kumščiu. „Nuo jos bėgau kaip velnias nuo kryžiaus, palikdamas viską, ką turėjau, uždirbau. Kad tik daugiau bendrauti nereikėtų“, – apie įvykusias skyrybas pasakos Šustauskas.

Dabar visos Vytauto sielos žaizdos užgijo. Priežastis – meilė kruopščiai nuo žiniasklaidos slepiamai Jolantai. Tačiau šįkart buvęs Kauno meras pasiryžęs atskleisti didžiausias savo asmeninio gyvenimo paslaptis...

Antros laidos istorija – skandalais ir nesibaigiančiais siurprizais garsėjančios Erikos Santos išpažintis apie santuoką, gyvenimo vyrą ir kuriamo naujo gyvenimo planus. Išskirtinis Erikos Santos vyro portugalo Sheu Santos interviu – laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį, 20.30 val., per LNK su Rolandu Vilkončiumi. 

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius