Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK naujojo sezono vakarėlyje Vaiva Budraitytė ir Vytenis Pauliukaitis tapo barmenais

Ketvirtadienio vakarą į Vilniuje esantį Šiuolaikinio meno centrą sukvietė LNK kanalas, paraginęs visus nepraleisti progos apsilankyti naujojo sezono vakarėlyje. Jo metu LNK pristatė sezono naujienas ir svečių ausis lepino gyvai atliekama muzika.
Vaiva Budraitytė ir Vytenis Pauliukaitis
Pažinčių laidos „Būk mano meile!“ vedėjai V.Pauliukaitis ir V.Budraitytė (dešinėje) - ir už baro kartu / 15min.lt nuotr.

Pirmieji scenoje pasirodė Justė Arlauskaitė-Jazzu su Leonu Somovu, kurie susirinkusiems svečiams atliko garsiausius savo kūrinius. Vėliau scenoje pasirodė „G&G Sindikato“ vaikinai su jungtiniu choru „Išvien“. Atlikėjai publiką taip pat pamalonino garsiausiais kūriniais. Tiesa, kiek ironiškai susirinkusių garsenybių akivaizdoje skambėjo grupės atliekamas kūrinys „Elytaz“, pašiepiantis Lietuvos aukštuomenę.

Ko nepavyko Jazzu, tą pavyko padaryti Svarui iš „Sindikato“. Nusijuokęs, kad kažkas matyt įjungė 20 metrų spindulio jėgos lauką, neleidžiantį publikai prisiartinti prie scenos, Gabrielius Liaudanskas-Svaras klausytojus galų gale prisikvietė arčiau savęs. Vyrai, nusivilkę judesius varžančius kostiumų švarkus ir moterys, laikinai ant žemės priglaudusios savo rankines, ėmė šėlti pagal hiphopo muzikos garsus ir kiek vangoka vakaro pradžios nuotaika bematant ėmė kaisti.

Garsių užsienio grupių „koverius“ grojo vienam vakarui susibūręs Marijono Mikutavičiaus, „Flamingo“, „Freaks On Floor“ grupių narių ir Viktoro Diawaros projektas. Paskutinieji susirinkusiems koncertavo „Gerai Gerai & Miss Sheep“ kolektyvo nariai.

Į vakarėlį susirinko itin gausus LNK darbuotojų ir puikiai iš televizijos ekranų pažįstamų asmenų būrys: putojančio gėrimo taurę kėlė ir užkandžiais vaišinosi laidų vedėjai, „Kviečiu šokti“dalyviai, advokatė Svetlana Pronina, Jogaila Morkūnas su širdies drauge Austėja Jablonskyte, Seimo narys Andrius Šedžius, Agnė Jagelavičiūtė, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su mylimąja Monika ir daugelis kitų.

BFL/Tomo Lukaio nuotr./Vakarėlio akimirka
BFL/Tomo Lukšio nuotr./Aleksandras Pogrebnojus su drauge Monika

Pristatymo metu paslaptingasis LNK balsas pristatė televizijos kanalo naujienas: serialą „Saldi nuodėmė“, naują muzikinį projektą „Dainuok, jei gali“ ir kitus.

Atrakciją visiems susirinkusiems surengė būrėja Vaiva Budraitytė ir režisierius Vytenis Pauliukaitis, kurie tapo barmenais ir vakaro metu visiems pilstė stipriuosius gėrimus.

BFL/Tomo Lukaio nuotr./Vakarėlio akimirka
BFL/Tomo Lukšio nuotr./Vakarėlio akimirka


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius