-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Afrikietiškoje LRT sezono uždarymo šventėje karaliavo futbolas (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą LRT kiemelyje keturias valandas netilo emocingi futbolo žaidėjų šūksniai ir žaidėjus palaikančių sirgalių skanduotės. Šį saulėtą ir tvankų vakarą LRT paminėjo sezono uždarymą ir futbolo čempionato pradžią.
LRT sezono uždarymas
LRT sezono uždarymas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./LRT sezono uždarymas
Nuotaikingasis Gustavas

Šventinį vakarą pradėjo ne tik mažiesiems LRT žiūrovams gerai pažįstamas profesorius Gustavas, pavirtęs į šamaną. Ryškiaspalviais Afrikos tematiką atitinkančiais drabužiais vilkintis Gustavas atliko ritualinį šokį ir dainą, taip pašventindamas varžybų stadioną. Į orą kilo geltonos, žalios ir raudonos spalvų balionai, nešantys sveikinimus į futbolo čempionato šalį – Pietų Afrikos Respubliką.

Netrukus stadione pasirodė visos dešimt LRT darbuotojų komandų, kuriose buvo galima išvysti tiek garsius laidų vedėjus, tiek ir už kadro liekančius operatorius ar techninį personalą. LRT futbolo turnyre susikovė komandos „Panorama-40“, „LRT Taryba“, „MaraDonnos“, „Bendras Reikalas“, LRT TC, „LRT Bafana“, „Neužmirštuolės“, „Brūt-1“, „Brūt-2“ ir „Ugniukai“. 

Netradicinėse futbolo rungtynėse žaidė ne tik vyrų komandos, bet ir dvi moterų – „Neužmirštuolės“ ir „MaraDonnos“. Šiai komandai sekėsi itin gerai – ji iškovojo trečiąją vietą. Tiesa, moterims buvo daromos šiokios tokios išimtys: kamuolį jos galėjo liesti rankomis...

Stebino ir komanda „Ugniukai“, kurioje žaidė vieni vyriausių LRT darbuotojų. Komandos narių amžius siekė 50–68 metus, tačiau tai nesutrukdė raudonai vilkintiems žaidėjams iškovoti antros vietos.  

Pirmą vietą iškovojo „LRT Bafana“ su Vytaru Radzevičiumi, Žygiu Stakėnu, Andriumi Tapinu priešakyje.

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./LRT sezono uždarymas
Renginio akimirka

Rungtynių komentatoriais tapo profesorius Gustavas, sporto žinių vedėja Laima Janušonytė, žiemos olimpinių žaidynių čempionė Vida Vencienė, muzikologė Zita Kelmickaitė, kuri visus juokino savo komentarais.

„Pinigų karta“ pačiais trumpiausiais „triusikais“! Va jums ir „Pinigų karta...“ – iš A.Tapino aprangos juokėsi muzikologė.

Vakaro pabaigoje vyko ir LRT rinktinės rungtynės su legendiniais futbolo veteranais Vaclovu Jurkumi, Stasiu Danisevičiumi, Algiu Mackevičiumi, Raimondu Žutautu, Ričardu Zdančiumi, Igoriu Pankratjevu, Vladimiru Buzmakovu ir Robertu Tautkumi.

Kad ir kaip stengėsi LRT rinktinė, pergalę rezultatu 4:2 išplėšė futbolo veteranai. LRT rinktinei talkino ir „MaraDonnos“ žaidėjos, kurios, išbėgusios į aikštelę, bandė apsaugoti kolegų vartus nuo įvarčių. „MaraDonnos“ narė žurnalistė L.Janušonytė pasinaudojo gudrybe – pačiame varžybų įkarštyje vartininką V.Jurkų pasivedė į šalį trumpo interviu, o tuo metu LRT komanda pelnė netikėtą įvartį...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius