-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Bartašiūnaitė apie šokių projektus: nebenoriu grįžti į šitą absurdą (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą įvykusiame laidos „Valanda su Rūta“ filmavime užvirė tikros aistros dėl LNK eteryje vykstančio projekto „Kviečiu šokti“. Ko gero didžiausią nuoskaudą šiame projekte patyrusi „seksperte“ tituluojama Milda Bartašiūnaitė išsakė visą nuomonę apie ją prasčiausiai įvertinusią komisijos narę.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidoje pasisakė ir politikas Andrius Šedžius, visų akimis šokantis daug blogiau nei Milda, bet jau ilgą laiką išliekantis projekto turnyrinės lentelės viršuje. Anot A.Šedžiaus, jam taikomi epitetai „šokanti meška“ ar „šokanti spinta“ visai nežeidžia. Su kiekviena laida vyras jaučiasi vis stipresnis, labiau atsipalaidavęs.

Tačiau kita dalyvė M.Bartašiūnaitė jaučia nuoskaudą – vos prasidėjus projektui ji buvo priversta su juo atsisveikinti. Iš komisijos narės, šokėjos, pedagogės Ievos Šimukauskienės moteris susilaukė epitetų, kad jos šypsena yra nenatūrali, plastmasinė bei prasto įvertinimo, dėl kurio teko atsisveikinti su projektu. 

„Kas mane labiausiai nustebino, tas plastmasinis įvaizdis buvo pasirinktas specialiai ir jūs kaip teatro edukologijos dėstytoja turėjote suprasti. Mano šypsena nėra plastmasinė ir aš tą įrodžiau šokdama pasadoblį“, – įsijautusi dėstė M.Bartašiūnaitė.

Pati projekte šokanti laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė ramino Mildą, kad ji dar turi šansą grįžti į projektą ir įrodyti visiems, kad yra gabi šokiams, tačiau M.Bartašiūnaitės ši mintis nepradžiugino.

„Aš nenoriu grįžti į šitą absurdą, atsiprašau“, – sakė ji.

Politikas A.Šedžius bei dailininkas, laidų vedėjas Rimas Valeikis vienbalsiai tvirtino kad Milda šoka puikiai tačiau komisijos narė I.Šimukauskienė pastebėjo, kad vien mokėjimas gerai šokti dar negarantuoja pergalės.

„Turi būti sudėlioti žingsniai kad būtų galima nueiti į tikslą. Tai nieko bendro neturi su šokiais. Reikia būti labai gudriam vadybininkui, kad galėtum suorganizuoti kas už tave balsuos“, – laimėjimo šokių projekte receptą atskleidė I.Šimukauskienė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius