Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Mikutavičius A.Valinską palygino su Stalinu (nuotraukos)

Per pirmąjį laidos „Myliu LT“ filmavimą jos vedėjas Marijonas Mikutavičius pagrindinį laidos svečią Arūną Valinską lygino su SSRS vadovu Stalinu. Anot M.Mikutavičiaus, šios dvi asmenybės panašios ne tik išoriškai, bet ir pagal vadovavimo stilių.
Marijonas Mikutavičius ir Arūnas Valinskas
Marijonas Mikutavičius ir Arūnas Valinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naująjį TV3 sezoną pradedamos rodyti laidos „Myliu LT“ filmavime pagrindinis laidos svečias buvo buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas. Geras jo draugas gyvenime, o laidoje jos vedėjas M.Mikutavičius kalbėdamasis su A.Valinsku pastebėjo jo ir Stalino panašumų. Anot Mikutavičiaus, A.Valinsko ir Stalino vaikystės nuotraukose užfiksuoti veido bruožai mažai kuo skiriasi: „Ausys panašios, toks pats lūpų linkis, jos kietai sučiauptos“. M.Mikutavičius pastebėjo, kad ir valdymo stilius turi panašumų: „Donalda Meiželytė sakė, kad A.Valinskas turi autoritarinio valdymo bruožų. Tokių turėjo ir Stalinas“, – lygino M.Mikutavičius.

Sekmadienį televizijos eteryje pasirodysiančioje laidoje bus ir daugiau svečių, kuriuos kalbins kiti laidos vedėjai – Livija Gradauskienė bei Džiugas Siaurusaitis. Pirmojoje laidoje, be A.Valinsko, lankysis aktorė Larisa Kalpokaitė, vadybininkas Egmontas Bžeskas, grupė „InCulto“ bei Erica Jenings.

Anot laidos prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, ši laida privers lietuvius pasijuokti iš savęs. „Pagalvojome, kiek galima žiūrėti, kas ką papjovė ir kas ką iš ko pavogė. Ši laida bus absoliučiai pozityvaus humoro šaltinis. Rodysime, ką lietuviai turi vertingo, juoksimės iš to, ko neturime“, – žadėjo Samas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius