Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados reide“ išskirtinis interviu su Holivudo stilistu Christianu Cordella

Sausio 11 dieną 11.00 val., kaip jau tapo įprasta, sekmadienio vėlyvą rytą TV6 žiūrovai pradės su „Mados reidu“. Naudingi patarimai ir naujausios kolekcijos lauks mados mėgėjų. Moterys sužinos kaip derėtų prižiūrėti veido odą šaltu metu, o vyrai gaus naudingų patarimų, kaip rinktis stilingą kaklaraištį.
Pokalbis su stilistu
Pokalbis su stilistu / TV6 nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Be to, „Mados reido“ kūrybinė grupė papasakos apie Holivudo filmuose vyraujančias mados tendencijas ir drabužius. Laidos apie stilių ir madą svečias šį sekmadienį bus garsusis stilistas Christianas Cordella.

„Kaip renkami drabužiai, kuriuos matome filmuose, kokia yra garsaus stilisto ir dizainerio sėkmė bei darbo subtilybės, atskleisime jau šį sekmadienį“, – sako TV6 „Mados reido“ vedėjas Mantas Petruškevičius.

„Mados reidas” palaiko TV6 inicijuojamą socialinę akciją, skirtą informuoti apie prostatos vėžį, todėl surengė specialų gatvės reidą, skirtą ūsams. Jau šį savaitgalį sužinosite ar ūsai vyrą puošia ir apskritai ką jų damos mano apie šį vyrišką atributą.

Taip pat šį sekmadienį TV6 žiūrovų lauks staigmena – naujausia Jean Paul Gaultier pavasario–vasaros drabužių kolekcija!

Naujos pasaulinės kolekcijos, išskirtinis interviu ir netradicinis gatvės reidas „Mados reide” – šį sekmadienį, sausio 11 dieną, 11.00 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius