Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mainelytė pasveikino Tomkų visų moterų vardu: mes tave mylim! (nuotraukos)

Televizijos žiūrovai jau netrukus sulauks dar vieno serialo, kuriame meilės istorijas vaidins kelios aktorių kartos. „Širdys paklydėlės“ – dar viena prodiuserio Rolando Skaisgirio idėja, prie kurios prisijungė teatro grandai Vaida Mainelytė, Ferdinandas Jakšys, Vytautas Tomkus ir kiti profesionalūs aktoriai.
TV3 seriale „Širdys paklydėlės“ – solidi aktorių komanda
TV3 seriale „Širdys paklydėlės“ – solidi aktorių komanda. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šiame seriale sudėtos dvi tikros istorijos. Viena – apie vyresnio amžiaus žmonių meilės trikampį – prieš metus man papasakojo Saulius Balandis. O kitą istoriją man padiktavo praėjusių metų vestuvių statistika, pagal kurią net 21 proc. merginų ištekėjo už užsieniečių ir tik 6 proc. vyrų vedė užsienietes, – kaip gimė šio serialo scenarijaus idėja, pasakojo prodiuseris R.Skaisgirys. – Todėl gimė mintis sukurti serialą apie mūsų šalies nutautėjimą, parodant, kaip sekasi toms į užsienį „nutekėjusioms“ merginoms.“

Seriale vyresniosios kartos aktoriai V.Mainelytė, V.Tomkus ir F.Jakšys parodys, kad meilė gali supančioti net pražilus plaukams, o intrigantai Andrius Bialobžeskis ir Adrija Čepaitė skatins jaunas merginas keliauti laimės ieškoti pas turtingus užsieniečius.

Po ilgos pertraukos į televizijos ekraną sugrįš ir aktorius Andrius Kaniava, kuris su kolege Daiva Rudokaite seriale įkūnys šeimą, kuri savo kailiu patirs tragediją, kai jų dukra, išvykusi į užsienį, staiga dings.

Nepaisant to, kad personažai vienas kitam ekrane kiš koją ar skaudins širdį, susirinkę į serialo pristatymą aktoriai bučiavo vienas kitą ir atsiprašinėjo už blogus personažo poelgius. Susidraugavusi serialo kūrėjų komanda nepamiršo su garbingu jubiliejumi pasveikinti ir teatro liūto V.Tomkaus, kuris neseniai atšventė 70-ies metų jubiliejų.

„Vytautai, kai sveikinau tave 65-ojo gimtadienio proga, dovanojau tau tai, ką mergaitė turi brangiausią – šermukšnių vainikėlį. O dabar visos Lietuvos moterys išsaugojo šitą leliją tau – kaip Vytautui, kaip vyrui, kaip geriausiam aktoriui!“ – šiltais žodžiais ir jausmingu bučiniu visos komandos ir moterų vardu aktorių pasveikino V.Mainelytė, pridūrusi, kad visos moterys jį myli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius