Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mama Rock‘n‘Roll stoja į kovą su grįžtančiais kilogramais

Po ilgos pertraukos į televizijos eterį grįžusi atlikėja Laima Tamulytė, žinoma kaip Mama Rock‘n‘Roll, ir stojusi ginti aukštaičių garbę LNK projekte „Lietuvos supermiestas“, pirmiausia susirūpino savo išvaizda.
Laima Tamulytė
Laima Tamulytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sėdžiu kirpėjos kėdėje. O jeigu jau atėjau į kirpyklą, reiškia, kad stengiuosi. Panašu, kad pastangų bus dar daugiau“, – sakė Aukštaitijos miestų jungtinės komandos kapitonė Laima Tamulytė.

Linksmų plaučių dainininkė nelinksmai prisipažįsta, kad pastaruoju metu jos kūno linijos vėl pasidarė apvalesnės. 60 numestų kilogramų nepaprastai išgražino dainininkę, tačiau pamažu kilogramai grįžta.

„Vėl reikia atnaujinti kovą. Jaučiu, kad šventės atėjo, praėjo, o iš manęs... dar neišėjo“, – juokėsi Mama Rock‘n‘Roll. Grįžusius kilogramus Laima maskuoja laisvesniais drabužiais, todėl vis dar sulaukia komplimentų dėl išvaizdos.

„Visi prisimena senąjį variantą, o tarpinį pamiršo“, – kvatojosi dainininkė.

Be gražinimosi, Laima „Lietuvos supermiesto“ transliacijoms smailina liežuvį.: „Labai sudėtingos humoro rungtys, reikia juokauti su grandais, ir dar su vyrais. Gilinuosi į mūsų krašto tautosaką, ieškau to aukštaitiško kolorito.“

Pasak Laimos, nors pastaruosius metu gyvena Vilniuje, visada jaučiasi „pilku cepelinu iš kaimo“.

„Esu iš Joniškio. Mes kaip žemaičiai trumpinam galūnes, kaip vokiečiai sakom „ja“. O kai visa Lietuva gamina valgyti, mes taisome – lyg būtumėme ką sugadinę“, – juokėsi energingoji Aukštaitijos kapitonė Mama Rock‘nRoll.

Aukštaitijos miestų jungtinė komanda su kapitone Mama Rock‘n'Roll – naujame LNK projekte „Lietuvos supermiestas“ – jau šį sekmadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius