Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mano vyras gali“ premjeroje – Natalija Bunkė prieš Katažiną Nemycko

Naujoje LNK laidoje „Mano vyras gali“ šį penktadienį susikaus keturios poros. Premjeroje dalyvaus garsenybių poros – Inga ir Arūnas Valinskai, Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus, o jiems iššūkį mes eiliniai žiūrovai – Aušra Račkauskaitė ir Artūras Šegžda bei Dalia Grobovaitė ir Juozas Žagelis.
Katažina Nemycko (kairėje) laidos „Mano vyras gali“ filmavime
Katažina Nemycko (kairėje) laidos „Mano vyras gali“ filmavime / LNK nuotr.

Keturių porų vyrai susikaus septyniose užduotyse, po kurių laimėtojų pora bus apdovanota 5 tūkstančių litų vertės prizu ir viešnage poilsio namuose. Laidos premjeroje vyrų laukia pačios netikėčiausios užduotys: pastatyti 11 metrų ilgio limuziną, vaikščioti su aukštakulniais. Arūnui Valinskui teko užduotis atspėti užsienio kalbas. Kaip manote, ar šis politikas TV eteryje sugebės atspėti 8 iš 10-ies užsienio kalbų? Siūlome balsuoti apklausoje, o atsakymą sužinosite žiūrėdami laidą „Mano vyras gali“ jau šį penktadienį.

LNK nuotr./Inga ir Arūnas Valinskai
Inga ir Arūnas Valinskai

O štai dėl užduoties, kelių merginų akių spalvą atsimins Deivydas Zvonkus, susipliekė jo buvusi žmona Natalija ir dabartinė draugė Katažina. Natalijos suerzinta Katažina už Zvonkų pastatė maksimumą.

Pagal „ProSiebenSat1“ formatą kuriamame žaidime „Mano vyras gali“ keturios moterys lošia iš ... savo vyrų. Tiksliau, iš jų gebėjimų ir galėjimų, ką nors padaryti, bando vyrų drąsą ir įgūdžius. Ką gali padaryti jų vyrai? Kiek jie išdrįs? Kuri iš žaidime dalyvaujančių moterų geriausiai pažįsta savo antrąją pusę? O kuri iš jų per aukštai iškels kartelę ir jos partneris susierzins, neįvykdęs užduoties?

„Mano vyras gali“ – vienas sėkmingiausių TV šou praėjusiais metais Vokietijoje, numeris vienas užsienio formatas Kinijoje. Neseniai parduotos teisės šou kurti Belgijoje, Nyderlanduose, Danijoje, transliuojamas Meksikoje, Indijoje, Brazilijoje, Pietų Korėjoje, Prancūzijoje. Šis šou – tai visiškai kitoks TV žaidimas, nei buvome įpratę matyti iki šiol.

Moteris lažinasi su varžovėmis, kad jos vyras gali įvykdyti tam tikras užduotis ir padaryti tai geriau už kitus. Vyrai stovi garso nepraleidžiančioje kabinoje ir nekantriai laukia, kada išgirs žmonos jam skirtą užduotį. Jokio akių kontakto, jokio garso.

„Mano vyras gali“. Ar tavo vyras geriausias pasaulyje? Žiūrėkite penktadienį, 19.13 val. per LNK.

Jūsų dėmesiui – vaizdo siužetas iš pirmosios laidos filmavimo:

VIDEO: LNK laidos "Mano vyras gali" anonsas (2012 02 03)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius