-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Kalnietis sukūrė dainą apie Simo Jasaičio grožį

Dar visai neseniai visa Lietuva sulaikiusi kvapą stebėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės triumfą Turkijoje. Daugelis mūsų net ir dabar galėtų detaliai nupasakoti svarbiausių rungtynių eigą ir su malonumu prisimena įspūdingas akimirkas. Tačiau mažai kas žino, kokia kaina iš tiesų buvo pasiektas bronzinis triumfas ir kaip dvi savaites Turkijoje gyveno Lietuvos delegacija.
Simas Jasaitis sulaukė Eurolyos čempionės pasiūlymo
Simas Jasaitis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Jau šį pirmadienį 20.30 val. vienintelės TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai turės išskirtinę galimybę pamatyti, kaip ir kuo tomis dienomis gyveno lietuvių krepšinio dievai.

„Medžiaga, kurią parodysime, tikrai unikali. Tai kadrai iš krepšininkų viešbučio kambarių, treniruočių, retų atokvėpio minučių prie baseino, traukiant lietuviškas dainas. Kai kurie filmuoti vėlyvą naktį ar ankstyvą rytą. Ko gera, mažai kas galėjo įtarti, kad mūsų rinktinėje tiek daug dainininkų ir nerealaus humoro jausmo savininkų. Su kolegomis net juokaujame, kad būtų galima išleisti specialų albumą, kurio pagrindinių hitų atlikėju taptų Mantas Kalnietis, o į topus galėtų pretenduoti daina apie Simo Jasaičio grožį, kurią vėlią naktį jo kambaryje užtraukė krepšinio aikštelės kolegos“, – pirmadienio laidos detales atskleidžia prodiuseris Edvardas Žičkus.

„Aš, kaip jautresnis žmogus, net apsiverkiau, bet verkė ir krepšininkai“, – laidoje prisiminimais dalysis Lietuvos krepšinio rinktinės talismanu pramintas masažuotojas Juozas Petkevičius arba tiesiog Juozukas, kuris „Gyvenimas yra gražus“ kūrybinę grupę savo namuose priėmė jau kitą dieną po garsiųjų sugrįžtuvių.

„Tai buvo mano pirmas čempionatas, kurį mačiau iš taip arti, ir gyvenime šio nuotykio nepamiršiu. Pajusti tą vieningą dvasią, kuri tvyrojo komandoje, iš arti pamatyti triumfo akimirkas ir žaidimo užkulisius buvo vienas geriausių dalykų mano gyvenime“, – patirtais išgyvenimais dalijosi TV3 žurnalistas Mindaugas Rainys, turintis nemažai priekaištų čempionato organizatoriams. – Turkams atrodo, kad žurnalistui iki visiškos laimės pakanka kompiuterio ir gero interneto. O mes net pavalgyti neturėjome kur. Pirmas kelias dienas buvome priversti misti vien sausainiais. Į juos netrukus nebegalėjome nė pažvelgti.“

Nemažai emocijų sukėlė ir bendravimas su arenos apsaugos darbuotojais bei Ispanijos rinktinės atstovu spaudai, kuris iš pradžių nė nesiteikė pažvelgti į interviu laukiančius lietuvių žurnalistus, o po pralaimėjimo pats siūlė mūsiškams užduoti klausimų jų komandos lyderiams.

„Buvo be galo malonu jam atkirsti: „Ačiū, jūs mums nebeįdomūs“, – visų žiniasklaidos atstovų vardu džiaugėsi Mindaugas.

Į TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjų rankas pateko unikali filmuota medžiaga iš viešbučių, kuriuose gyveno lietuviai, persirengimo kambarių ir kitų vietų, į kurias žurnalistai tiesiog nebuvo įleidžiami.

Filmuoti kadrai atskleis krepšininkų bei trenerių asmenybes, papasakos, kaip sportininkai buvo nuteikiami pergalėms bei kaip atsipalaiduodavo laisvalaikiu. Štai, pavyzdžiui, mažai kas žino, ką po pergalės prieš Argentinos krepšininkus veikė Simas Jasaitis. Pasirodo, nuo didžiulio užplūdusio adrenalino kiekio vyrukas su keliais kitais komandos draugais negalėjo užmigti iki pat paryčių. Kokį pokštą Tomui Delininkaičiui iškrėtė Tadas Klimavičius ir ką prikūlė Linas Kleiza? Kaip šventė triumfo akimirką santūrusis komandos vedlys Kęstutis Kemzūra ir komandos talismanu vadinamas masažuotojas Juozas Petkevičius?

Atviri interviu su žmonėmis, be kurių indėlio Lietuvos krepšininkai nebūtų pasiekę istorinių pergalių, intriguojantys vaizdai iš sportininkų gyvenimo, pokštai, dainos ir konfliktai su Turkijos teisėsauga – jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius