-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Stonkus atvirai apie Natalijos Bunkės charakterį: „Tiesmukas ir stačiokiškas“

Nors atrodo, kad dainininkės Natalijos Bunkės pilna visur, tačiau yra nemažai jos gyvenimo paslapčių, apie kurias ne vienas norėtų sužinoti dar daugiau. Penktadienio vakarą LNK žiūrovai sužinos, kas iš tikrųjų trukdo jai dar kartą ištekėti ir mėgautis vedybiniu gyvenimu.
Mantas Stonkus ir Natalija Bunkė
Mantas Stonkus ir Natalija Bunkė / Žmonės.lt nuotr.

„Neneigsiu, esu nelengvo charakterio, santykiuose su manimi sudėtinga... Žinoma, darbiniuose reikaluose nesu tokia įnoringa, bet gyventi su manimi tikrai nėra lengva“, – pripažino pati N.Bunkė.

Nuomonę apie atlikėjos charakterį turi ir aktorius Mantas Stonkus. „Bunkės charakteris yra unikalus, jis nepaklūsta jokiems autoritetams, o kartais, atrodo, net ir pačiai Natalijai Bunkei“, – atvirai rėžė M.Stonkus. „Jis yra labai tiesmukas, kartais net stačiokiškas, bet kartu labai rafinuotas, žodžiu, pagal nuotaiką“, – pridūrė aktorius.

Tiesa, jokių piktų jausmų šie žodžiai neslėpė – taip M.Stonkus kalbėjo apie savo paties sukurtą personažą, žaliaplaukį Bjaurų Charakterį, kuris ir trukdė N.Bunkei susirasti antrąją pusę muzikinėje pasakoje „Kaip princesė Natalija su Bjauriu Charakteriu jaunikio ieškojo“.

Stop kadras/Filmavimo akimirka
Stop kadras/Filmavimo akimirka

Įspūdingu grimu ir kostiumu papuoštas aktorius čia įkūnija neapibūdinamą, piktą ir aštrialiežuvį personažą, kuris su keiksmais išvaro kiekvieną, kas tik bando įsiteikti princesei. O princesės Natalijos rankos trokštančių jaunikių netrūks – jos meilės sieks Radžis, Sasha Song, Rytis Cicinas, Mantas Wizard, grupės „Džentelmenai“, „Pikaso“ ir kiti estrados karalystės princai. 

„Tiesą sakant, Bjaurus Charakteris mane labai atitiko“, – po filmavimo juokėsi N. Bunkė. „Mantas buvo nerealus, man jis turbūt ir bus pati įdomiausia pasakos dalis, žiūrėsiu ją su malonumu“, – pridūrė atlikėja. O koks turėtų būti vyras, kuris pajėgtų susitvarkyti su N.Bunkės charakteriu?

„Sakyčiau, koks nors aukštas, fiziškai stiprus, greitas ir mėgstantis oranžinius kamuolius“, – nusijuokė M. Stonkus, galbūt dėl to, kad filmavimo metu visas jaunikių pastangas stebėjo ir dabartinis N.Bunkės mylimasis Vilmantas Dilys su jos sūnumi Kristupu.

Stop kadras/Filmavimo akimirka
Stop kadras/Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius