Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Stonkus paatviravo apie atlyginimus televizijoje

Aktorius Mantas Stonkus šį sezoną buvo matomas visur – ne tik savo spektakliuose bei pasirodymuose, bet net ir keliuose televizijos projektuose. Tiesa, šį vakarą LNK laidoje „Su cinkeliu“ laidos vedėjas paatviraus apie televizijoje mokamus atlyginimus, tačiau jo istorija nebus tokia, kokią būtų galima tikėtis išgirsti ir pripažintos žvaigždės.
Mantas Stonkus
Mantas Stonkus / Stop kadras

Žaidime šįvakar susitiks ypač gerai nusiteikusios komandos – radistų pusėje žais žurnalistas Orijus Gasanovas ir kolegė žurnalistė ir rašytoja Agnė Pačekajė, o Astos Baukutės komandoje kovos grupės „Magnit“ narės Ingrida Kazlauskaitė bei Kristina Ivanova. Sėkmingam laidos sezonui artėjant į pabaigą, M. Stonkus su svečiais vis dažniau paatvirauja apie laidos kūrimo užkulisius.

Šį kartą jo istoriją įkvėpė laidos metu naudojamas laimės ratas, kuris padeda išsiaiškinti piniginio prizo dydį už geriausią savaitės namų vaizdelį. „Mums atlyginimus televizijoje irgi su tuo laimės ratu skaičiuoja. Dažniausiai pastato prie jo ir sako – kiek išsuksi, tiek ir turėsi. Tai man dažniausiai atsisuka arba „Seksis meilėje“, arba „bandyk kitą kartą“, – pasakojo M.Stonkus, o šią jo istoriją studijoje palydėjo juokas ir plojimai.

Vėliau laidoje laimės ratas visgi atliko savo pagrindinę funkciją, ir apdovanojo vieną iš laidos žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius