Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijus Mikutavičius prisipažįsta, kad kartais jaučiasi visiškas nevykėlis

BTV laidoje „Atvirai su žvaigžde“ Marijus Mikutavičius prisipažino, kad kartais jaučiasi visiškas nevykėlis ir nieko nepasiekęs žmogus.
Marijus Mikutavičius
Marijus Mikutavičius / BTV nuotr.

„Juk nedirbau nei karo korespondentu karštose pasaulio vietose, nebuvau taikos misijose, joks iš manęs žurnalistas, nesu nuolat kuriantis ir dainuojantis, nesu ypač reitinginių laidų kūrėjas ar vedėjas“, – sakė M.Mikutavičius.

Laidos vedėjos Ligitos Juknevičiūtės paklaustas, kas yra didžiausia Lietuvos žvaigždė – Andrius Mamontovas, Laimutis Purvinis ar Marijus Mikutavičius, svečias nedvejodamas laurus atidavė A.Mamontovui. „Svajoju, kad tikra žvaigždė būsiu tada, kai kada nors nusipirksiu krempleninius marškinius, prisiklijuosiu ūsus, pradėsiu groti kito stiliaus muziką ir tapsiu „Pageidavimų koncertų“ žvaigžde“, – svajingai prisipažino Marijus.

Apie gyvenimą ir merginas, kurios, ryškios ir žibančios kaip blizgės, gaudo vyrus naktiniuose klubuose – atvirai su M.Mikutavičiumi  antradienio vakarą, 18.10 val., per Baltijos televiziją laidoje „Atvirai su žvaigžde“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius