Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariui ir Irūnai „Žvaigždžių duetuose“ talkino Leninu virtęs A.Valinskas (nuotraukos)

Kovo 27 dieną LNK eteryje pasirodysiančioje „Žvaigždžių duetų“ laidoje karaliaus Balandžio pirmosios tema. Juokų ir politikos persmelktoje laidoje projekto lyderiais tituluojami Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė dainuos apie pionierišką meilę.
Filmavimo akimirka
I.Puzaraitė, A.Valinskas ir M.Jampolskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į praeitį grįžęs duetas savo įsiplieskusius jausmus demonstravo prie Lenino statulos. Staiga atgijusią statulą vaidino komisijos narės Ingos Valinskienės vyras politikas Arūnas Valinskas, o ugningą pionierių chorą – grupė „Studentės“ ir Paulius.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka

Nors I.Valinskienė dueto ir savo vyro pasirodymą norėjo vertinti paskutinė, laidos vedėjas Rolandas Vilkončius primygtinai prašė pasisakyti pirmiausia.

„Mielas mano, šiandien aš supratau, kad tu man labai artimas. Kai aš esu priversta žiūrėti į tave televizoriaus ekrane, aš žiūriu užsidengusi veidą – tu eis mano dalis, todėl tave vertinu taip, lyg vertinčiau save. O vertinu gana neigiamai, ne šiandien, o apskritai gyvenime, ko nesakyčiau apie tavo šiandieninį pasirodymą – man patiko. Buvote subtilus ir nedarėte nereikalingų  judesių, nes scenoje anksčiau buvote linkęs persistengti. Man visas numeris buvo mielas, viskas tikslu, taiklu, Valinskas savo vietoje“, – sutuoktinį gyrė I.Valinskienė.

Pasak Vytenio Pauliukaičio, tai buvo sėkmingiausia ir šiuolaikiškiausia Lenino interpretacija, kiek jis yra matęs. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka

„Puiki rankų plastika, priminė Michaelą Jacksoną. Ir skanu, ir aišku, tikri komjaunuoliai – iš akių ėjo liepsna“, – apie pasirodymą atsiliepė V.Pauliukaitis. 

„Arūnai, jei būtumėte daręs tą Jacksono judesį apkaltos metu, būtumėte pasilikęs“, – pridūrė Algis Ramanauskas-Greitai.

Tuo tarpu komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis prisiminė, kad būtent Lenino statulos, ranka rodžiusios į konservatorijos duris, papėdėje užsimezgė jo ir būsimos žmonos meilė. „Tai buvo aukščiausioji lyga“, – malonius prisiminimus sukėlusią kompaniją gyrė V.Juozapaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius