Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius dalijasi įspūdžiais iš Centrinės Amerikos

Šeštadienį garsiausių Lietuvoje keliautojų Vytaro Radzevičiaus ir Martyno Starkaus naujo projekto premjera. „Karibų ratai“ – taip vadinasi laidų ciklas, kuriose bus parodyti įspūdžiai iš Centrinės Amerikos. Nuotykiai Meksikos sostinėje, naujo automobilio paieškos, pavojingiausias Meksiko rajonas – visa tai laukia žiūrovų televizijos laidos premjeroje.
Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius
Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius / TV3 nuotr.

Kodėl Vytaro ir Martyno dėmesį patraukė Šiaurės Amerikos žemyno pietinė dalis? „Tai mažai pažįstama teritorija, esanti toli nuo Lietuvos. To užteko, kad po kelių metų pertraukos vėl vyktume į ta pusę“, – savo pasirinkimą aiškina M.Starkus.

Keliautojų dueto planuose – pravažiuoti visas aštuonias valstybes, įsikūrusias tarp JAV ir Pietų Amerikos. „Mūsų kelionėse būna du ypatingai svarbūs dalykai – įveikti sienų ruožus ir nusipirkti automobilį, su kuriuo keliausime“, – laidoje pasakos V.Radzevičius.

TV3 nuotr./Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius

Išsirinkę seniausią automobilį per visą kelionių istoriją, Vytaras ir Martynas leidosi į nepamirštamą, nuotykių kupiną kelionę. Savo automobilį keliautojai pavadino Veronika. „Žirgas yra, raiteliai pasiruošę. Sėdame ir miname“, – kupinas entuziazmo prieš leisdamasis į ilgą kelią kalbėjo V.Radzevičius.

Jau pirmojoje laidoje Martynas ir Vytaras susidurs su itin draugiškais vietiniais. Vaikštinėjant su filmavimo grupe po Meksikos sostinę Meksiką miesto gyventojai nepraleis progos pakalbinti lietuvių. „Meksika keičiasi į gerąją pusę. Prieš dešimtmetį kriminogeninė padėtis buvo labai sudėtinga. Dabar viskas geriau. Nekalbu apie šiaurę, ten yra daug problemų, pavojinga“, – sakys M.Starkus.

TV3 nuotr./Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius
TV3 nuotr./Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius

Kaip paaiškės laidoje, „Karibų ratai“ keliautojai per anksti apsidžiaugė. Naktį Martynas ir Vytaras taps šaudynių liudininkais. „Laikraščiai rašo apie tai, ką mes matėme savo akimis“, – kalbės keliautojai. Nemalonus įvykis nesujauks planų savo akimis pamatyti pavojingiausio Meksiko rajono Tepito, pažiūrėti, kaip gyvena žmonės, kas iš tiesų ten taip pavojinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius