Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilės trikampis ir filmo „Pašėlusios kojotės“ aistros – TV3 seriale „Nuodėmingoji“

Vasario 23 dieną TV3 daugiaserijinių istorijų mėgėjus nudžiugins nauja pernai sukurta drama „Nuodėmingoji“. Aplinkiniai Luizą Mariją, kurios vaidmenį atlieka Holivudo aukštumų siekianti žavi tamsiaplaukė meksikiečių aktorė Litzy Dominguez, mato sėkmingai psichologės karjeros laiptais kopiančią merginą, kuriai užtenka pinigų išlaikyti save ir savo artimuosius.
Litzy Dominguez
Litzy Dominguez. / TV3 nuotr.
Temos: 2 Meilė TV3

Tačiau iš tiesų ji tėra naktinio klubo šokėja. Nors ir mokėsi universitete psichologijos, tėvo netektis privertė ją keisti gyvenimo būdą ir pamiršus asmeninius siekius žūtbūt išlaikyti seseris ir brolius. Luiza Marija neturi daug draugų ir savo gyvenimo neviešina, kol sutinka Bruno, kurį vaidina žymus meksikiečių aktorius ir dainininkas Eduardo Capetillo.

TV3 nuotr./Serialo „Nuodemingoji“ aktoriai
Serialo „Nuodemingoji“ aktoriai

Jų pažintis Luizos paslaptingą gyvenimą iškelia į viešumą ir tai tampa našta, kuri po truputį griauna merginos laimę. Vaikinas mano sutikęs tinkamą sau moterį, kuri pateisins jo visus lūkesčius ir padės išgyti po sudėtingos traumos. Staigmena lauks ne tik Luizos ir Bruno, bet ir vyro, tikinčio, kad surado idealią moterį, dvynio brolio. Mergina patenka į meilės trikampį ir privalo rinktis tarp meilės, kurią jaučia vienam broliui, bet negauna atsako ir tarp jausmų, kurių jį neturi kitam dvyniui broliui, bet šis jai jaučia neapsakomą aistrą.

Naujoje meksikiečių dramoje netruks ne tik jausmingų istorijų, bet ir karštų Majamio bei Floridos vaizdų. Pagrindinį vaidmenį atliekanti Litzy Dominguez šiai istorijai sukūrė dainą, o vaidindama Luizą išmoko šokių ant baro, kurie primena filmo „Pašėlusios kojotės“ scenarijų.

Vasario 22-ąją 15.35 val. TV3 žiūrovai matys paskutinę „Vargšės milijonierės“ seriją, o jos istoriją nuo ateinančio antradienio pakeis nauja drama „Nuodėmingoji“.

Ryškiausios meksikiečių žvaigždės ir jausminga drama seriale „Nuodėmingoji“ – nuo vasario 23-iosios pirmadieniais-penktadieniais 15.35 val. tik per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius