Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meksikiečių žvaigždė Rodrigo Massa prabilo lietuviškai ir uždainavo su Vaidu Baumila

Meksikoje gyvenantis 28-erių brazilų aktorius Rodrigo Massa lietuviams puikiai pažįstamas iš serialo „Aistros spalvos“. Darbo dienomis 10.00 val. TV3 žiūrovai seka aktoriaus įkūnijamo herojaus – blogiečio Amadoro Zunigo – rezgamas intrigas. Nuo šios savaitės R. Massa žavesio TV3 ir TV3 Play eteryje – dar daugiau.
Vaidas Baumila ir Rodrigo Massa
Vaidas Baumila ir Rodrigo Massa / TV3 nuotr.

„Sveiki, esu Rodrigo Massa ir vaidinu seriale „Aistros spalvos“. Atvykau aplankyti Lietuvos ir kviečiu žiūrėti „Aistros spalvas“ per TV3“, – specialiame vaizdo klipe lietuviškai, su vos tejuntamu ispanišku akcentu, kalba R. Massa.

Tame pačiame vaizdo klipe R. Massa žiūrovams primena esąs ne tik aktorius, bet ir dainininkas: „Kviečiu jus aplankyti TV3 Play, kur rasite mano kartu su įžymybių naujienų laidos „VIP“ vedėju Vaidu Baumila įrašytą specialiai jums skirtą dainą.“ Vyriško dueto akustiškai atliktą „Avicii“ hitą „Wake Me Up“ internautai gali išgirsti TV3 Play.

Aktorius džiaugiasi, kad melodrama „Aistros spalvos“ sulaukė milžiniško populiarumo ne tik Meksikoje, bet ir visame pasaulyje. Aktorius nuolat keliauja po tas šalis, kuriose rodomas serialas. Taip žinomas vyras atsidūrė ir Lietuvoje.

Ir nors TV3 seriale Rodrigui tenka vaidinti nedorėlį, gyvenime jis – tikra priešingybė – mielas, draugiškas, atlapaširdis. R. Massa per savaitę trukusią viešnagę Lietuvoje spėjo paragauti nacionalinių valgių, aplankyti įžymių objektų, pabendrauti su žurnalistais ir nusifilmuoti specialiuose TV3 ir TV3 Play vaizdo klipuose. Aktorius savo nuotraukomis ir filmuotais vaizdais iš klipo filmavimo užkulisių mielai dalinasi savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, tikindamas, kad jam buvo didi garbė sudainuoti dainą su V. Baumila.  

„Aistros spalvos“ – darbo dienomis 10.00 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius