Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merginų grupės „Vyšnios“ narė Sandra Navickaitė tapo serialo „Moterys meluoja geriau“ aktore

Grupės „Vyšnios“ narė Sandra Navickaitė ne tik dainuoja, bet ir užsiima aktoryste. Kone visuose lietuviškuose serialuose epizodinius vaidmenis sukūrusi dainininkė, pagaliau sulaukė ir didesnio vaidmens. Mergina prisijungė prie serialo „Moterys meluoja geriau“ komandos: jai patikėtas aikštingos milijonieriaus dukros vaidmuo.
Sandra Navickaitė
Sandra Navickaitė / Stop kadras

Šiaulių universitete mergina įgijo aktorystės profesiją, o šiuo metu gilinasi į Teatro pedagogikos magistrantūros studijas. Nors S.Navickaitė yra sukūrusi ne vieną epizodinį vaidmenį ir nusifilmavusi režisieriaus Andriaus Blaževičiaus filme, tačiau debiutas „Moterys meluoja geriau“ – jai ypatingas.

„Tai pirmas mano rimtas vaidmuo. Iki šiol turbūt perėjau visus lietuviškus serialus ir ten suvaidinau epizodinius vaidmenis. Juokingiausia, kad dažniausiai tekdavo vaidinti seselę. Taip pat esu beveik prieš metus nusifilmavusi jaunosios kartos režisieriaus A.Blaževičiaus ilgametražiame filme. Ten vaidinau dainininkę“, – apie aktorystės vaisius pasakojo atlikėja.

Stop kadras/Sandra Navickaitė
Stop kadras/Sandra Navickaitė

S.Navickaitė tikina, kad TV3 serialo filmavimo aikštelėje jaučiasi kaip draugų kompanijoje: „Taip sutapo, kad beveik visi kolegos seriale – mano pažįstami. Tenka vaidinti ne tik su savo geriausia drauge realiame gyvenime Aiste (grupės „Vyšnios“ narė Aistė Karanauskytė – redakt. past.), kita drauge – aktore Justina Žiogaite, bet ir su dėstytoja Brigita Arsobaite. Visi savi.“

Tiesa, be aktorystės ir muzikos, Sandra savo karjeroje neišvengė ir skandalų: įsiamžino keliose itin seksualiose fotosesijoje, ne kartą apsinuogino prieš fotografo objektyvą, viešai didžiavosi savo apvalumais.

„Kadangi dainuoju pop grupėje, tai buvo visko. Dabar kai ko aš gal ir nebedaryčiau. Bet yra buvę ir skandalų, įvairių piarų. Bet po truputį iš to išaugome“, – prisipažino S.Navickaitė.

Stop kadras/Sandra Navickaitė
Stop kadras/Sandra Navickaitė

Sandra tikina, kad ši vasara grupei „Vyšnios“ buvo itin sėkminga – surengta kaip niekada daug pasirodymų. Bet paklausta, ar galėtų dėl aktorystės atsisakyti dainininkės karjeros, mergina neabejoja: „Man tikrai mielesnė vaidyba. O dainavimas... Mes niekada neprisistatome, kaip dainininkės. Tiesiog, tai natūraliai įvykęs procesas. Man tai, kaip papildoma, užklasinė veikla. Jei reikėtų rinktis, be abejo, rinkčiausi aktorystę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius