-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūno ir Rudoko kova vos nesibaigė muštynėmis

Šį sekmadienį LNK eteryje – pirmoji naujojo muzikinio humoro šou „Nr.1“ kova. Burtai lėmė, kad pirmiesiems teks susikauti M-1 ir „Gražuolių“ komandoms.
Humoro ir muzikos šou dalyviai.
Humoro ir muzikos šou dalyviai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ramūnas Rudokas

M-1 komandai atstovauja radijos stoties M-1 programų direktorius Mindaugas Stasiulis, aktorius Aistis Mickevičius, radijo laidų vedėjas Gintas Vaicikauskas ir dainininkė Vilija. „Gražuoliais“ pasivadino aktoriai Ramūnas Rudokas, Tomas Rinkūnas, Kristina Savickytė ir dainininkas Merūnas.

Komisijoje teisėjavo profesorius Donatas Katkus, režisierius Alvydas Šlepikas ir plastinės chirurgijos spevialistas Dainius Radzevičius.

Kadangi laidos rengėjai dar prieš premjerą žadėjo išgydyti nuo krizės, tesėjo savo pažadus ir pirmiausia nusprendė prajuokinti medikus. Pirmosios kovos tema – medicina. Humoristų kovas vertino trisdešimt studijoje sėdinčių medikų.

M-1 komanda linksminosi rodydama, kaip medikai ima kyšius, bet šie tik plojo. Tomas Rimkūnas iš „Gražuolių“ tapo Kašpirovskiu ir priešininką Rudoką pakabino ore.

Kitaip nei kituose projektuose, šou „Nr.1“ komandoms galima ginčytis su komisija ir varžovais dėl įvertinimo. Situacija vienu metu labai įkaito. Rudoko ir Merūno žodžių karas vos nevirto veiksmais. Ginčo kulminacijoje Merūnas čiupo kėdę, ant kurios sėdėjo ir...

Abi komandos buvo tokios stiprios, kad komisija įvertino lygiosiomis. Galutinis žodis buvo atiduotas publikai. Kaip ji balsavo, LNK žiūrovai pamatys jau šį sekmadienį 19.30 val. muzikiniame humoro šou „Nr.1“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius