Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mėslita“ nuo šiol turės logotipą su herbu

Baigėsi ilgai trukęs „Mėslitos“ firminio ženklo konkursas, kurį kuravo pats direktorius Saulius Poška. Kandidatai siuntė savo pasiūlymus, kurie buvo eksponuojami asmeniniame Sauliaus Poškos „Facebook“ profilyje.
„Mėslita“
„Mėslita“ / Logotipas

Pasak Sauliaus Poškos, anksčiau „Mėslitai“ logotipo nereikėjo, nes žmonės įmonę žinojo iš pavadinimo. „Buvo toks geras prekinis ženklas, kad net nepagalvojau apie logą. Tačiau dabar nusprendėme eiti į tarptautinę rinką. Mūsų dešros negenda, gali be šaldytuvo po mėnesį būti plukdomos laivais už Atlanto“, – LNK televizijai sakė S.Poška.

Logotipų konkurso laimėtoju tapo Pauliaus Zakarausko sukurtas herbo stiliaus ženklas, kuriame pavaizduota karūna, kiaulė ir vainikas iš dešrelių.

„Šis logotipas puikiai atspindi „Mėslitą“ – karališkai atrodo, nes yra karūna, o Poška yra dešrų gamybos pramonės karalius. Iš logotipo aiškiai matosi, kuo užsiima įmonė, net nereikia skaityti teksto, juk dauguma varguolių yra beraščiai“, – sakė Poška.

Pasak „Mėslitos“ direktoriaus, naujas logotipas puikiai apgauna pirkėjus, nes yra per geras įmonei.

„Jaunasis dizaineris bus apdovanotas įmonės  produkcija, o tai praktiškai man nieko nekainuos“, – džiaugėsi sėkmingai pasibaigusio konkurso rezultatais Saulius Poška.

„Dviračio šou“ šou su „Mėslitos“ direktoriumi Sauliumi Poška – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.30 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius