Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Aštuonmetė būgnininkė Fausta sužibėjo „Lietuvos talentuose“ – teisėjai plojo atsistoję

Sekmadienį į televizijos eterį sugrįš šou „Lietuvos talentai“. Cirko artistai, šokėjai, magai ir iliuzionistai, akrobatai – tai tik keletas projekto dalyvių, kurie žiūrovui sukurs šventę.
„Lietuvos talentų“ dalyvė Fausta
„Lietuvos talentų“ dalyvė Fausta / „Lietuvos talentų“ nuotr.

Talentus vertins aktorė Ilona Balsytė, televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir orų pranešėjas Naglis Šulija.

Laidos vedėjų vairas patikėtas šmaikštiesiems Mindaugui Rainiui ir Mindaugui Stasiuliui. Kaip žada projekto rengėjai, jau pirmąją laidą „Lietuvos talentų“ žiūrovai išvys tai, ko dar ilgai nepamirš.

„Lietuvos talentų“ nuotr./„Lietuvos talentų“ dalyvė Fausta ir Samas
„Lietuvos talentų“ nuotr./„Lietuvos talentų“ dalyvė Fausta ir Samas

Neabejotinai viena ryškiausių projekto dalyvių taps Kauno rajone, Noreikiškių kaime gyvenanti Fausta Šukytė. Aštuonerių metų mergaitės talentu nesuabejos nė vienas teisėjas! Fausta groja būgnais jau daugiau nei ketverius metus.

„Lietuvos talentų“ dalyvės artimieji šypsosi – mergaitės niekada neviliojo lėlės. Geriausiai Fausta jaučiasi paėmusi būgnų lazdeles į rankas, mat šis instrumentas traukia ją nuo mažų dienų. „Pasiimdavau pieštukus arba pagaliukus ir į puodus mušdavau ritmą. Būdama ketverių paprašiau Kalėdų senelio, kad man padovanotų būgnus“, – pasakos mergaitė.

„Lietuvos talentų“ nuotr./„Lietuvos talentų“ dalyvė Fausta
„Lietuvos talentų“ nuotr./„Lietuvos talentų“ dalyvė Fausta

Fausta trejus metus laukė, kada galės užpildyti „Lietuvos talentų“ anketą. Mergaitė itin atsakingai ruošėsi didžiausiam TV3 talentų konkursui.

„Užaugusi svajoju surengti savo koncertą. Be to, šiuo metu ieškau grupės“, – šou metu kalbės aštuonerių metų Fausta. Išgirdę, jog mergaitė scenoje atliks Antonijaus Vivaldžio kūrinio „Keturi metų laikai“ ištrauką, teisėjai negalės nuslėpti nuostabos. „Va čia tai geras“, – sakys S.Urbonavičius-Samas.

Faustai pabaigus groti publika ir teisėjai plos atsistoję. „Tu esi nuostabiausia būgnininkė, kokią aš esu matęs gyvenime. Ar priimsi mane į savo grupę?“ – užlipęs į sceną klaus grupės BIX lyderis. „Buvo nuostabu“, – mergaitę girs I.Balsytė.

„Lietuvos talentų“ nuotr./„Lietuvos talentų“ teisėjai
„Lietuvos talentų“ nuotr./„Lietuvos talentų“ teisėjai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius