Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia Lietuvos šokiais nesužavėjo – ji palieka „Kviečiu šokti“, o Irenos Starošaitės „vidinis seksas“ įvertintas pirma vieta

Ar Baiba Skurstene – vulgari šokėja? Ar jai patinka sadomazochistiniai žaidimai? Eimučio Kvoščiausko nukritimas scenoje buvo kominis ar komiškas? Kieno samba buvo šalta tarsi viduržiemis Škotijoj? Ko Irūna ieško savo partnerio pažastyje?
Mia
Mia / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Antrasis „Kviečiu šokti“ vakaras atsakė į šiuos klausimus ir užminė dar daugiau mįslių. Pavyzdžiui, ar Aistis Mickevičius Ievos Šimukauskienės pasiūlymu pasibučiuos su Donatu Bakėjumi? Ar Karolinai Liukaitytei mylėti(s) su Dainiumi Dimša? Klausimai – ne iš šokių srities. Bet „Kviečiu šokti“ komisija, balus, pasirodo, rašė ir už... kitus dalykus. Pavyzdžiui, Aistis Mickevičius dešimtuku įvertino iš Irenos Starošaitės vidaus sklindantį seksą.  I.Šimukauskienė – penketuku Radvilą Bubelį, kurio šokyje, pasak Aisčio, iš visų sekso rūšių jis matė tik ekshibicionizmą.

Antrajame „Kviečiu šokti“ vakare pirmą kartą buvo skirstytos vietos ir paaiškėjo lyderiai bei autsaideriai.

Vertinimo komisijoje dirbo aštrialiežuvis režisierius Vytenis Pauliukaitis, šokių teoretikė ir praktikė, „moterimi – siaubiaku“ tituluota Ieva Šimukauskienė, aktorius Aistis Mickevičius ir profesionali šokėja Gabrielė Valiukaitė.

Komisija daugiausiai dešimtukų parašė Irenai Starošaitei, Ruslanui Bolgovui ir Donatui Bakėjui. Virtuvės šefui R.Bolgovui A.Mickevičius dešimtukus rašė net spaudžiamas Ruslano restorano šeimininko kuo greičiau grąžinti virėją į darbą, o Erikai Vitulskienei – pavydėdamas jos vyrui Merūnui Vitulskiui.

Paskutinė ir Mia, ir Radvilas

Simboliška, kad paskutinėmis vietomis draugiškai pasidalijo Radvilas Bubelis su Mia: Radvilas Bubelis su Ieva Žiliene iš komisijos gavo mažiausiai balų, o Mia su Andriumi Uksu – mažiausiai balsų iš žiūrovų ir susumavus rezultatus bendrai. 

Žiūrovai daugiausiai balsų atidavė Dariui Petkevičiui su Ingrida Mikštiene, Irenai Starošaitei su Andriumi Grėbliku ir Daivai Tamošiūnaitei su Tomu Slausgalviu. Susumavus rezultatus, pirmoje vietoje atsidūrė Irena Starošaitė, antroje – Erika Vitulskienė, trečioje – Ruslanas Bolgovas.

Su projektu teko atsisveikinti Miai su Andriumi Uksu. Tačiau rugsėjo pabaigoje drauge su kitomis poromis, jie šoks vilties šokį ir turės šansą dar sugrįžti į „Kviečiu šokti“.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1.    Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
2.    Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
3.    Ruslanas Bolgovas ir Rolanda Maniuškaitė
4.    Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė
5.    Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
6.    Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė
7.    Daiva Budrė ir Tomas Slausgalvis
8.    Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė
9.    Romualdas Kumpys ir Monika Šiaučiūnaitė
10.    Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
11.    Radvilas Bubelis ir Ieva Žilienė
12.    Baiba Skurstene ir Vadimas Šuško
13.    Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė
14.    Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus
15.    Mia ir Andrius Uksas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius