Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mia prabilo apie pastarųjų metų kančias: „Atrodė, kad žemė slysta iš po kojų“

Net dvejų metų pertrauką muzikinėje karjeroje padariusi Mia kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ kūrėjams atskleidė, kad šie pasitraukus iš viešumos praleisti metai – bene sunkiausi jos gyvenime.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / „Virtuvės istorijų“ nuotr.

Neseniai Vilijos Pilibaitytės-Mios gerbėjus nudžiugino žinia – anksčiau sakiusi, kad nebedalyvaus „Eurovizijos“ konkurse, atlikėja į nacionalinių atrankų sceną sugrįžo su trenksmu. Įspūdingas dainininkės pasirodymas tapo jos sugrįžimu į didžiąją sceną.

Jau šį šeštadienį laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik profesionalaus šefo Reinaldo Janonio patarimus, kaip paruošti gardų maistą, bet ir išgirs nuoširdžius neseniai į didžiąją sceną sugrįžusios V.Pilibaitytės-Mios, jos vyro Nerijaus Antanavičiaus ir jųdviejų bičiulių pokalbius.

Šiuo metu dainininkė intensyviai ruošiasi tolesniems pasirodymams. Tiesa, pirmasis pasirodymas buvo sugalvotas kone pernakt.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min studijoje – pokalbis su Mia: apie „Euroviziją“, šeimą ir skandalus

VIDEO: Vilija Pilibaitytė-Mia: apie norą užkariauti „Euroviziją“ ir asmeninį gyvenimą

„Sumanymas, kuris buvo sugalvotas šiam kartui, staiga sugriuvo ir mes turėjome 36 valandas. Tuomet dizaineris Marius Vepšta sugalvojo sprendimą drabužių prasme, o mes visi gilinomės į dainos prasmę“, – pasakojo V.Pilibaitytės-Mios draugas, operos solistas Antanas Zakarauskas.

Kartu su kulinarine laida „Virtuvės istorijos“ atlikėjos mylimasis ir draugai jai ruoš skanią staigmeną, o pati netikėtu siurprizu nustebinta V. Pilibaitytė-Mia ne tik dalinsis patarimais jaunoms merginoms, bet ir pasakos apie savo net dvejus metus trukusią pertrauką karjeroje.

„Tai buvo sudėtingas laikotarpis mano gyvenime – gal net pats sudėtingiausias. Taip, pagalvės buvo priverktos ir labai stipriai. Tiesiog atrodė, kad žemė slysta iš po kojų“, – laidoje sakys V. Pilibaitytė-Mia.

Panašu, kad dainininkei teko išties nemažai patirti – žlugo Druskininkuose puoselėtas restoranų verslas, o spauda ėmė rašyti apie jos ir vyro N.Antanavičiaus skyrybas. Tačiau, pasak atlikėjos, tokia informacija – tik gandai.

„Jis yra mano dešinioji ranka, mano akys, ausys – antroji pusė. Mes niekada nebuvome išsiskyrę, tiesiog taip atsitiko, kad spauda mus išskyrė, o vėliau sutaikė“, – su šypsena laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovams pasakos V.Pilibaitytė-Mia.

Linksmą ir atvirą po ilgos pertraukos sugrįžusios V. Pilibaitytės-Mios, jos vyro N.Antanavičiaus ir jųdviejų bičiulių interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius