-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mia: šokant man atsivėrė čakros!

Viena ryškiausių Lietuvos scenos moterų, dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia, dalyvausianti LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“, neslepia, kad šokti televizijoje buvo kviečiama keturis ar penkis kartus. Tačiau visad atsisakydavo, nes manė, jog tai – ne jai. Pradėjusi repeticijas su profesionaliu šokėju Andriumi Uksu, Mia atsikvėpė: šokti jai patinka ir nėra taip beprotiškai sunku, kaip rodėsi iš pradžių.
Dainininkė Mia
Dainininkė Mia / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

„Sunku save vertinti iš šono, bet man kartą choreografas pasakė: tu – šaunuolė! Be to, turiu beprotiškai gerą partnerį, kuris man sakė, kad netiki, jog nesu šokusi“, – susižavėjimo pirmosiomis repeticijomis neslėpė Mia.

„Bijojau šokti. Galiu dainuoti, galiu vesti laidas, galiu vaidinti. Niekada nemaniau, kad šokant man taip atsivers čakros. Įsivaizduojate, aš net su Radvilu ėjau šokti salsos naktiniame klube savo malonumui!”, – juokėsi dainininkė.

Mia prisipažįsta, kad šokti jai buvo draudę ir gydytojai. Tačiau šiemet moteris pasiryžo vėl grįžti į sporto salę ir suprato, kad niekas kitas taip nejaučia savo kūno, kaip pats žmogus.

„Kai Uksas mane šokdamas stipriai atlenkė, suskaudo nugarą. Išsigandau. Paskaudėjo ir praėjo“, – sakė dainininkė.

Mia LNK šokių projekte nuo rudens varžysis ne tik su savo mylimuoju Radvilu, bet ir su dainininkėmis Irena Starošaite, Irūna ir Ineta Puzaraitėmis, Baiba Skurstene. Ant LNK šokių parketo suksis Merūno žmona Erika Vitulskienė, orų pranešėja Karolina Liukaitytė, aktoriai Eimutis Kvoščiauskas ir Darius Petkevičius, verslininkas ir pilotas Romualdas Kumpys, modelis Jonas Stankevičius ir virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius