Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia trenktų antausį vyrui, ištarusiam „aš tave palieku”

Žaidime „Šeimų dvikova – „Akropolio“ turnyras” Mia su muzikantų komanda ir „CactusPro” leidybinės firmos atlikėjai – „Pikaso” nariai Davidas ir Deivydas, „Mango” narė Viktorija ir „Junior” vokalistė Rosita paraudo ne kartą. „Lietuvos ryto“ televizijos pranešime spaudai teigiama, kad kova dėl 2000 litų vertės „Akropolio” dovanų čekio pasirodė ne tokia jau lengva kaip atlikėjai tikėjosi.
Mia „Chorų karuose“
Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Ką žmonės daro, kai jų spintoje pasibaigia švarūs apatiniai?”, pasigirdo provokuojantis Vytenio klausimas. Po to, kai „Pikaso” nariai Deividas ir Davidas išvardijo savo atsakymus „skalbia” ir „perka naujus”, Viktorija Perminaitė ne juokais sutriko. „Tik nesupraskite manęs klaidingai, aš stengiuosi mąstyti kaip dauguma... Manau, kad traukia nešvarius iš skalbinių dėžės”, skėstelėjo rankomis atlikėja. Jos nuostabai, šis atsakymas buvo tarp populiariausių. Dar pikantiškesnį variantą pasirinko Rosita: „eina į gatvę be apatinių”. „Tu irgi turbūt galvoji kaip dauguma, o ne savo pavyzdžiu remiesi?”, šmaikštavo Vytenis. Ar padėjo šis spėjimas „kaktusų” komandai pelnyti taškus?

Miai ir muzikantams lengviau nebuvo. Jie spėliojo, kokį sakinį išgirdusi žmona vyrui galėtų trenkti antausį. Mia nė nesudvejojusi išrėžė „palieku tave”. Jos komandos nariai rinkosi ne ką prastesnius variantus – „tu sustorėjai” ir „buvau su kita”. Ar šiuos sakinius ištarė ir dauguma apklaustųjų?

Vis dėlto įsimintiniausiai žaidė Rosita, ieškodama atsakymo į klausimą „pasakykite, kokio amžiaus vyrui sumažėja sekso poreikis”. „Uuuuu–aaaaaaa”, išplėtė akis atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius