Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Lietuva 2014“ dalyvė Reda Giedrikaitė iki šiol negali pamiršti užpuolimo Panevėžyje

LNK laida KK2 antradienio vakarą prisiminė istoriją, kai pernai spalį Panevėžyje buvo užpulta konkurso „Mis Lietuva 2104“ dalyvė Reda Giedrikaitė.
Reda Giedrikaitė
Reda Giedrikaitė / Karolio Mankausko nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Panevėžietė Reda Giedrikaitė dalyvavo konkurse „Mis Lietuva 2014“. Mergina ant scenos sužavėjo  komisiją ir žiūrovus natūraliu grožiu, inteligencija. Apdovanojimų metu Reda pelnė „Mis Foto“ titulą. 

Po konkurso Kėdainiuose euforijoje skendinti Reda grįžo į gimtąjį Panevėžį. Nors mergina mokosi Lietuvos edukologijos universitete, ji aplanko ir tėviškę. Taip buvo ir po konkurso. Reda su klasės draugu išėjo pasivaikščioti po saulės nutviekstą miestą.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mis Lietuva 2014“ dalyvę Redą Giedrikaitę Panevėžyje užpuolė agresyvios merginos, iškviesta policija

Reda pasidžiaugė gimtuoju miestu: kokios nuostabios gatvės, kokie linksmi ir geranoriški žmonės. Panevėžys  – tai ne toks Panevėžys, koks buvo anksčiau. Kuomet gatvėje siautėdavo chuliganai, reketininkai atiminėjantys pinigus ir mušantys praeivius. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Reda Giedrikaitė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Reda Giedrikaitė

Atšventusi „Mis foto“ titulo laimėjimą, Reda iš klubo patraukė namo. Pas mamą. Tačiau kuomet su draugu ėjo pro kebabinę, pamatė, kaip stumdosi du treningais pasidabinę jaunuoliai. Šalia jų sukiojosi dvi fyfos.  

Norėjo mane pamokyti, griebė už rankos ir pargriovė mane.

„Tie du vaikinai labai keikėsi daug, skambėjo labai negražus leksikonas. Aš savo draugui, klasiokui sakau: na va, štai tau gražus Panevėžys“, – LNK laidoje KK2 antradienio vakarą pasakojo Reda.  

Prie „Mis foto“ staiga prišoko įsiutusios panevėžietės ir ėmė rėkti.  Viena mergina griebė Redą už rankos ir partrenkė ant grindinio. Persigandusi gražuolė pradėjo šauktis policijos pagalbos. 

„Norėjo mane pamokyti, griebė už rankos ir pargriovė mane“, – prisimena spalio įvykį Reda. Neilgai trukus atvyko policija. Persigandę užpuolikai išsibėgiojo. Reda apsiverkė.

Dvidešimt vienerių metų studentė, būsima mokytoja iki šiol negali pamiršti skaudaus smūgio. Merginai skaudu, kad gimtajame mieste vis dar atsiranda pavydžių smurtautojų, kurių vertybės – saulėgrąžos, kastetai, treningai, beisbolo lazda ir peroksidiniai plaukai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius