-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis publika“ I.Burlinskaitė ves televizijos laidą

Televizijoje SPORT1 – karštos naujienos. Gegužės 3 d. startuos nauja pramoginė sporto laida „Olialia TOP“, kurią ves seksualioji šviesiaplaukė Indrė Burlinskaitė. Laida bus rodoma šiokiadieniais tris kartus per savaitę.
I.Burlinskaitė
I.Burlinskaitė / „Sport1“ nuotr.

Patrauklioji šviesiaplaukė, aštuonerius metus lankiusi profesionalias rankinio treniruotes, jau spėjo užkariauti aplinkinių dėmesį. Ji dalyvavo populiariame realybės šou „Iššūkis – Mis Lietuva“ ir konkurse „Mis Lietuva 2009“ pelnė „Mis Publikos“ prizą. Indrė priklauso „Olialia Models“ agentūrai, 2009 m. „Mis Olialia Bikini“ konkurse laimėjo antrąją vietą.

Naujosios laidos „Olialia TOP“ vedėja 23 metų I.Burlinskaitė žada parengti tokias sporto įvykių apžvalgas, kurių žiūrovai lauks ne mažiau nei svarbiausių čempionatų mačų.

„Esu sportiška, tad dirbti sporto televizijoje man bus tikras malonumas. Televizijos žiūrovų laukia ir šmaikštūs, ir rimtesni mano komentarai apie įdomiausias sporto varžybas, intriguojantys pokalbiai su laidos svečiais“, – sakė I. Burlinskaitė.

SPORT1 laidoje „Olialia TOP” žiūrovai išvys nuolatinę rubriką „Olialia TOP 10“, kurioje bus pristatomi įspūdingiausi ir kurioziškiausi sporto epizodai. Su laidos svečiais I. Burlinskaitė diskutuos ne tik apie sportą, bet ir asmeninį gyvenimą. Be to, kiekvienoje laidoje žiūrovai išvys gražiausias „Olialia“ merginas.

„Manome, kad naujos pramoginės sporto laidos „Olialia TOP“ nepraleis ir patrauklioms merginoms neabejingi vyrai, ir pačios merginos“, – teigė SPORT1 programų skyriaus vadovė Viktorija Butkutė.

Laida „Olialia TOP“ bus rodoma šiokiadieniais 21.30 val. tris kartus per savaitę. Pirmoji laida – jau gegužės 3 d., pirmadienį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius