-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Misis Lietuva“ dalyvių drabužius stilistai sukišo į šiukšlių maišus

Šį sekmadienį televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ žiūrovai išvys, kokia dalyvių apranga atsidūrė šiukšlių maišuose. Žaviausios moters titulo nevertus ir neskoningus drabužius bei aksesuarus iš dalyvių spintų išrinko garsūs stilistai. Ne mažiau laidos žiūrovus stebins tango mokytojas Eduardas Gimenezas, kurį taip pat supykdė dalyvių apranga.
Stilistas Kęstas Rimdžius darė reviziją „Misis Lietuva“ dalyvių spintose
Stilistas Kęstas Rimdžius darė reviziją „Misis Lietuva“ dalyvių spintose / „Lietuvos ryto" TV nuotr.

Kaip moterys suvokia stilių, ar išlavintas jų skonis aiškinosi stilistai Kęstas Rimdžius ir Agnė Gilytė, atlikę kruopščią dalyvių spintų reviziją.

„Ir kokių tik „grožybių“ mes tose spintose neradome!“, – juokėsi Agnė.

„Ponia, šitas drabužėlis tinka tik striptizo šokėjai“, – Irinai Komockajai aiškino Kęstas, šios spintoje aptikęs nėriniuotą, permatomą švarkelį.

„O gal aš mintyse tokia ir esu!“, – nesutriko Irina.  Tačiau moterų  drąsa ir pasitikėjimas tuoj pat išgaravo, kai įvaizdžio specialistai be jokių ceremonijų nestilingus drabužius išmetė lauk.  Į  didžiulius šiukšlių  maišus keliavo ir vardinė  „Rocco Barocco“ palaidinė, ir klasikiniai  kostiumai, ir blizgančios basutės bei rankinės. 

„Reikėjo matyti, kaip ištįso ponių veidai, kai jos suprato,  kur atsiduria  pretendentėms į „Misis Lietuva“ titulą visiškai netinkantys  drabužiai ir aksesuarai“, – po filmavimo sakė K.  Rimdžius.

Ne tik kritikuoti, bet ir patarti pasiryžusius stilistus viena iš dalyvių nustebino itin nemaloniai. Ji svečius priėmė vilkėdama treningus, o reido specialistams parodė vos kelis diržus bei sijoną. 

„Buvau šokiruotas. Apie šią moterį galiu pasakyti tik tiek, kad šiame projekte jai tikrai ne vieta“, – nusivylimo moters elgesiu neslėpė K. Rimdžius.

Sunkiu išbandymu „Misis Lietuva“ dalyvėms virto ir pirmoji argentinietiško tango pamoka. Patekusios į tango virtuozo Eduardo Gimenezo rankas, moterys pasijuto lyg pirmą kartą atsidūrusios šokių aikštelėje. Žaismingam, linksmam Eduardui, regis, pamokoje neįtiko niekas :  nei gražuolių  judesiai, nei laikysena, nei bandymai šokti poroje su konkurente.

„Atsipalaiduokite! Aistros! Temperamento! Čia ne tango, o kaubojų šokis! Jums reikia į ligoninę!“, – nevyniodamas žodžių į vatą,  rėžė jis  sutrikusioms šokėjoms.

„Maniau, kad Eduardo bus malonus, daug komplimentų sakantis vyras, deja, tai nepasitvirtino“, – po pamokos kalbėjo Žaneta Pikšilingienė.  Lyg griežtų pastabų būtų per mažai, E.Gimenezas  negailestingai išpeikė ir kai kurių moterų aprangą. Charizmatiškajam maestro per prastas pasirodė net labai brangus vienos dalyvės  sijonas, pirktas iš „Escada“ mados namų.

„Kažkoks skuduras ir tiek. Reikia nors truputėlį mylėti tango ir į pamoką ateiti pasipuošus  madingai!“, – netekęs kantrybės pareiškė Gimenezas.

Taip pat šį sekmadienį – pirma „Misis Lietuva“ laida, kuomet iš projekto dalyvės išbalsuos savo konkurentę. „Jaučiausi klaikiai. Net negalvojau, kad gali būti tokia įtampa ir baimė“, – po balsavimo prisipažino vos  per plauką projekte išlikusi viena namų šeimininkė. 

„Nors išeiti nuleidęs galvą turėjau ne aš, jaučiausi lyg koks išdavikas“, – jai antrino laidos vedėjas Egidijus Sipavičius, kuris  ir paskelbė pašalintosios vardą.

Išbalsuotąją dalyvę į projektą galės sugrąžinti žiūrovai, balsuodami už ją  tinklaraštyje:  misislietuva.lrytas.lt.  Konkurencijos neišlaikiusios moters vietą jau po savaitės užims kita gražuolė.
 
 Kurią pirmą konkurentės pašalins iš projekto ir, kas šokiravo stilistus, – žiūrovai pamatys šį sekmadienį,  20 val. 10 min.,  televizijos konkurso dienoraštyje „Misis Lietuva“ – per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius