-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misis Lietuva“: Portugalijos lietuvės akibrokštai

Šį penktadienį televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ dalyvės žiūrovams pristatys savo talentus. Taip moterys skelbia pradžią joms labai svarbiems „Misis Publika“ rinkimams.
Erika Santos
Erika Santos / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.
Temos: 1 Erika Santos

Daugiausiai  žiūrovų simpatijų sulaukusi dalyvė bus apdovanota didžiajame finale, kuris įvyks birželio 4 dieną, teigiama „Lietuvos ryto“ televizijos pranešime spaudai.

Pasipiktinimo talentų konkurse sulaukė šešių vaikų mama Erika Santos. Portugalijoje gyvenanti lietuvė ant scenos rėžė ilgą kalbą apie gebėjimus išpildyti savo svajones.

 „Sakykite ką jūs norit, bet mes esame labai gabios, žavios, gražios ir labai drąsios. Ateikit čia ir pabandykit padaryti tai, ką mes darom. Pasakyti tai, ką nori pasakyti ir, kad tai atrodytų gražiai – tai yra didelis talentas“, – po talentų konkurso iš žiūrovų tolerancijos paprašė   Žaneta Pikšilingienė. Pasak moters, visos „Misis Lietuva“ dalyvės išgyvena dėl to, kad jų nuolatines pastangas atskleisti savo grožį bei gerąsias charakterio savybes dažniausiai palydi piktų komentatorių replikos.

Drebėdamos iš jaudulio, dauguma televizijos dienoraščio moterų pirmą kartą prieš gausią auditoriją lipo ant scenos pristatyti savo talentus. Į mini konkursą susirinko televizijos dienoraščio gerbėjai, draugai ir šeimos nariai. Moterys šoko egzotiškus šokius, demonstravo savo aktorinius sugebėjimus, pasakojo apie išskirtinį pomėgį valdyti jėgos aitvarus. Kai kurios atskleidė savo talentus tapyti, dainuoti, megzti, rašyti eiles ar net visai šeimai apžvelgti spaudą. 

Dalyves nustebino Kristina Mickevičiūtė, kuri deklamavo Vinco Kudirkos eiles. Moterys iškart prisiminė, kad didžiojoje projekto atrankoje komisijos paprašyta įvardinti kelis rašytojus, sutrikusi šiaulietė nesugebėjo įvardinti nė vieno. „Man labai keista pasirodė, kad ji nežinojo nė vieno lietuvių rašytojo, pati turėdama rašytojo pavardę. Šiandien, pasirodo, jos hobis yra literatūra. Man tai nesiriša, atsiprašau”, – pareiškė viena iš projekto naujokių.

Pasipiktinimo talentų konkurse sulaukė šešių vaikų mama Erika Santos. Portugalijoje gyvenanti lietuvė ant scenos rėžė ilgą kalbą apie gebėjimus išpildyti savo svajones. „Turiu kelias įmones visame pasaulyje: sporto, finansų, mados, reklamos, savęs ugdymo srityse. Viskas, ką darau, išeina super.  Aš labai myliu savo darbą”, – savo talentu džiaugėsi  Erika Santos. 

 Konkurentes nepaliaujamai stebinanti Erika dar labiau visus pribloškė Druskininkuose įsikūrusiame „One nuotykių parke“. Į filmavimą atsivežusi du savo vaikus, moteris „skrisdama“ per Nemuną  pademonstravo akrobatinius sugebėjimus. Kitos „Misis Lietuva“ mamytės energingai konkurentei nenusileido, nors ant lyno virš sraunaus Nemuno „cirko numerių“ nedemonstravo. Moterys nugalėjusios savo baimes įveikė visas kliūtis, kurios įrengtos vidutiniškai 6 metrų aukštyje. „Mano sūnus kai sužinos, kur aš šiandien buvau, tikrai pavydės“, – naujais pasiekimais didžiavosi Inesa Grigaravičiūtė.  

 Moterų laukė dar ne vienas iššūkis, tačiau artėjant finalui sunkiausia joms iš televizijos konkurso išbalsuoti konkurentes. „Yra pilkasis kardinolas – taip pavadinčiau moterį, kuri lyg ir žavi, lyg ir graži, lyg ir draugiška, bet iš tikrųjų rezga“, – išgirdusi lemtingus balsavimo rezultatus sakė viena iš iškritusių dalyvių. „Moteris labai draugiška, linksma, smagi, bet aš manau, kad ji atėjo čia pasidaryti reklamos ir ji visiškai to neslepia. Jai užtenka reklamos“,– tarė Dana Kuncevičiūtė įrašydama konkurentės vardą į balsavimo lapelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius