Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Mikutavičiui buvo skaudu atsisveikinti su „Tu gali šokti” dalyviu Laurynu

Sekmadienį tiesioginiame TV3 šokių projekto „Tu gali šokti“ eteryje žiūrovai nusprendė, kurie keturi šokėjai jau šį savaitgalį finale kausis dėl populiariausiojo vardo.
„Tu gali šokti“ dalyvis Laurynas
„Tu gali šokti“ dalyvis Laurynas / TV3 nuotr.

Nors balsavimas buvo paskelbtas vos prasidėjus porų šokiams didžiausia kova, balsas į balsą, vyko tarp vaikinų. Ženkliai nuo konkurentų atsiplėšęs Tomas kautis paliko baleto mokyklą baigusį Naglį ir įspūdingą, prevencinį šokį prieš narkotikus šokusį Lauryną. Profesionalus breikeris, šokiu užkrėtęs net mokslininką brolį, šį kartą nesulaukė pakankamo žiūrovų palaikymo.

„Itin skaudu pranešti, aš negaliu patikėti tuo, ką matau, bet mus palieka Laurynas“, – TV3 šokių šou „Tu gali šokti“ vedėjo Marijaus Mikutavičiaus žodžius salėje palydėjo garsi žiūrovų aimana.

„Aš laimingas, kad dalyvavau. Viskas praeis. Dabar sunku, bet...“ – tvardydamas jaudulį tvirtai žinią sutiko Laurynas.

Jam ir partnerei, daugiausiai balsų surinkusiai merginai Gaudrei, atsistojusi plojo ne tik salė, bet ir teisėjai.

Šį kartą TV3 žiūrovai didelę staigmeną pateikė ir merginoms. Iki šiol gausiai balsavę už linijinių šokių šokėją Gintarę, sekmadienį ją pastūmėjo į pavojaus zoną. Tik po vaikinų šokio paaiškėjo, kad Baltarusijoje gimusi, augusi ir už lietuvaičio ištekėjusi bei Lietuvoje apsigyvenusi Irina surinko daugiau balsų.

Šokėjai tobulėja kiekvieną savaitę. Choreografijos vis sunkesnės, darbo daugiau, bet tikslas tapti populiariausiu – ranka pasiekiamas.

„Šį sekmadienį iškristi jiems buvo itin sunku, bet tokios šou taisyklės. Viską lemia žiūrovų simpatijos. Matyt, Laurynui ir Gintarei pritrūko gerbėjų arba jie per anksti patikėjo pergale“, – dviejų gabių šokėjų pralaimėjimą analizuoja „Tu gali šokti“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Taip ir turėjo būti. Aš nieko nesigailiu ir džiaugiuosi, kad pert tiek mažai laiko sugebėjome išmokti ir sušokti beveik viską“, – braukdama ašaras sakė Gintarė.

„Jie visi verti finalo“, „Finale prizas galėtų būti dalinamas ir merginai, ir vaikinui“, „Aš itin bijau finalo. Nes neįsivaizduoju, kas jį gali laimėti. Jie visi šoka puikiai“, – po priešpaskutinės šokių šou tiesioginės transliacijos replikomis keitėsi teisėjai. 

Jau šį sekmadienį 19.30 val. – didysis finalas. Keturi šokėjai – Gaudrė, Irina, Naglis ir Tomas, o nugalėtojas tik vienas.

„Sekmadienį šokėjų laukia vienintelė ir svarbiausia išlikimo kova. Nugalėtojas ar nugalėtoja bet kokiu atveju bus tik vienas/-a. Nepalikite savo favoritų be balsų. Palaikykite, nes tik žiūrovai spręs jų likimą“, – ragina projekto režisierius M. Meškauskas

„Tu gali šokti“ finalas ir populiariausio šokėjo karūnavimas – šį sekmadienį, birželio 6 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius