Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Monika Račiūnaitė davė interviu televizijai: „Nesu iš tų moterų, kurios tyliai kenčia ir pasiduoda smurtui“

„Anksčiau ar vėliau tai vis tiek būtų įvykę, manau. Nesutarimų jau buvo ir anksčiau – tai mažesnių, tai didesnių, bet tylėjom – praeina ir vėl. O dabar tiesiog trūko kantrybė“, – pirmadienio laidoje „Nuo... Iki“ savo interviu prisipažins dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona Monika.
Monika Račiūnaitė
Monika Račiūnaitė / LNK nuotr.

Prieš savaitę 46-erių dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus šeimoje įvyko buitinis konfliktas. Jo metu pora ne juokais susikibo. Dizainerio sutuoktinė, 20 metų jaunesnė Monika apdraskė jam kaktą. Aleksandras, kaip vėliau prisipažino, skėlė žmonai antausį.

Poros konfliktą matė ir jųdviejų pusantrų metų sūnus Mykolas. O įsiaudrinusius sutuoktinius ramino ne tik Monikos brolis, bet ir netrukus moters iškviesti pareigūnai. Nuvežę apdraskytą dizainerį į ligoninę medikų apžiūrai, vėliau pareigūnai jį nakčiai uždarė į areštinę, o ryte apklausė surengę poros akistatą. Tuo tarpu Aleksandro žmona Monika po bemiegės nakties liejo ašaras.

Monika sunkiai rinks žodžius ir tikins, kad interviu ryžosi po to, kai Aleksandras savo versiją išklojo žurnalistams. Ji neslėps, kad geria raminamuosius, ir net yra pagalvojusi apie skyrybas. „Nesu iš tų moterų, kurios tyliai kenčia ir pasiduoda smurtui. Mane išvedė iš kantrybės tai, kad jis drįso skelti man antausį. Ir nesvarbu, kad tai buvo ne kumštis, o delnas. Bet aišku, negaliu kaltini vien jo. Aš kaip moteris taip pat labai emocionali“, – pasakos Monika Račiūnaitė.

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, žiūrovai pamatys išskirtinius abiejų sutuoktinių interviu. Ar dizaineriui nesiseka su moterimis? Ar Aleksandras kenčia dėl priklausomybės nuo alkoholio? Kodėl jo sutuoktinė iškvietė policiją? Ir ar tai pirmas kartas, kai žinomas vyras pakelia ranką prieš mylimąją?

Interviu apie gyvenimą su garsiu dizaineriu sutikusi duoti jo žmona Monika pateiks savą įvykių versiją. Kodėl jauna moteris naktį į pagalbą kvietė pareigūnus? Ar iš tiesų aikštingu charakteriu garsėjantis madų kūrėjas priklausomas nuo alkoholio? Ir ką sūnų auginanti Monika ketina daryti toliau – skirtis ar taikytis? Jau pirmadienį 20.25 val per LNK.

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius