Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė prisipažino, ką jai daryti gėda

Talentingų aktorių trijulė: Audrius Bružas, Martynas Nedzinskas ir Balys Latėnas jau trečiadienį naujajame TV3 projekte „Aš – kino žvaigždė“ testuos du labai gerai žinomus Lietuvos žmones.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / TV3 nuotr.

Kaip jau ne kartą minėjo laidos kūrėjai, prieš pusę metų buvo paskleistas mitas, kad viena Holivude dirbanti Danijos kino kompanija kuria keletą filmų ir Lietuvoje organizuoja didžiulę aktorių atranką. TV3 laidos „Aš – kino žvaigždė“ kūrėjai, sugundę galimybe tapti holivudinio filmo aktoriais, į atranką pakvietė šokėją, projekto „Šuolis“ dalyvę Moniką Šalčiūtę ir choreografą, baletmeisterį, dažną televizijos laidų svečią ir komisijos narį Jurijų Smoriginą.

Abu pramogų pasaulio atstovai nieko nežinojo ir nė neįtarė apie tikrąją jų laukiančią „Aš – kino žvaigždė“ kūrėjų idėją. Tiesa, nuovokusis J. Smoriginas jau atrankos metu truputį sudvejojo: „Jaučiuosi lyg būčiau televizijoje. Ar čia tikrai ne televizijos laida?“

Kaip įprasta, atranka prasidėjo nuo apšilimo pratimų. M.Šalčiūtė neslėpė savo jaudulio ir prisipažino, kad vaidinti jai – labai gėda.

Kiek atsipalaidavusi ir apsipratusi aktorių atrankos aikštelėje, padedama režisierių, mergina įsikūnijo į įsimylėjusios fizinio lavinimo mokytoją moksleivės vaidmenį. Nors akimirkomis juoko sulaikyti negalėjo net atranką filmavę operatoriai, režisierių verdiktas buvo tvirtas – M.Šalčiūtė gali būti aktore.

Trečiadienį laidoje, tapusioje tikru egzaminu įžymybėms, „Aš – kino žvaigždė“ pasirodysiantis Jurijus Smoriginas vaidins išlepintą ir savo pavaldinių negerbiantį bjaurų lenkų poną.

TV3 nuotr./Jurijus Smoriginas
TV3 nuotr./Jurijus Smoriginas

Nors negalėdamas būti situacijos valdovu J.Smoriginas jaudinosi ir atsakingai rinko žodžius, vis dėlto prisistatinėdamas režisieriams nepasikuklino paminėti esąs labai patyręs aktorius kine, teatre ir televizijoje.

Atrankos metu J.Smoriginas buvo aprengtas dvarininko drabužiais, tyčiojosi iš pavaldinių, buvo išprovokuotas šokti, juoktis, kalbėjo apie savo nuotykius su moterimis... Norėdamas gauti vaidmenį filme, maestro parodė puikius aktorinius sugebėjimus, klusniai įvykdė laidos vedėjų prašymus ir kartu su jais nėrė  į pačias kurioziškiausias situacijas.  

M.Šalčiūtės ir J.Smorigino vaidybą aktorių atrankoje TV3 žiūrovai pamatys jau šį trečiadienį 21 val.

TV3 nuotr./Monika Šalčiūtė
TV3 nuotr./Monika Šalčiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius