Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motinos dienai skirtuose „Žvaigždžių duetuose“ Atlanta dainuos su darželinukais

Vilniaus lopšelio-darželio „Pilaitukas“ auklėtiniams teko ne tik dvigubas apdovanojimas, bet ir išbandymas: mažieji dainininkai kartu su atlikėja Atlanta net 2 kartus pasirodys didžiojoje scenoje! Pirmiausia šį netikėtą duetą išvysime svečiuojantis Motinos dienai skirtame LNK televizijos muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, o Motinos dieną – koncerte visoms Lietuvos mamoms „Tau, mama!”.
Atlanta
Atlanta / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tiek vaikų „Žvaigždžių duetų“ scena greičiausiai dar nebuvo mačiusi! Pasirodėme patys pirmieji ir buvome sutikti labai nuoširdžiai ir šiltai. Nemažą auditorijos dalį sudarė tėveliai, kurie džiaugėsi savo vaikų pasirodymu ir tuo, kad kartu su vaikais galėjo dalyvauti populiaraus muzikinio šuo filmavime, stebėti užkulisius. Net neabejoju, kad šį savaitgalį visi jie praleis namie, prie televizijos ekrano,“ – apie pasirodymą „Žvaigždžių duetuose“ pasakojo Atlanta.

Atlanta ir vaikai mamytėms skirs melancholišką dainą „Lašeliai“. Tai daina ne tik apie lietų, bet ir apie vaikų ašaras, kurios būna tyros, naivios ir neatsiejamos nuo prisiminimų apie vaikystę.

Gegužės 2 d. LNK transliuojamame Motinos dienai skirtame koncerte „Tau, mama!” Atlanta šią dainą atliks ne tik Vilniaus lopšelio-darželio ,,Pilaitukas" vaikų apsupty. Ant scenos kartu su mama pasirodys ir mažoji Atlantos dukrytė Saulė.

„Biovelos“ dovanojamame koncerte „Tau, mama!” sveikinimus su Motinos diena skirs mažieji iš 10 ikimokyklinio ugdymo įstaigų: Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Alytaus, Ukmergės, Trakų ir Joniškio vaikų darželių. Finaliniame visų žvaigždžių koncerte „Tau, mama!“ kartu su naujai atrastais muzikiniais talentais iš Lietuvos darželių dainuos ir mamas sveikins populiarūs atlikėjai: Aistė Pilvelytė, Alanas Chošnau, Vaida Genytė, Neda, Linas Adomaitis, Atlanta, Vilija Matačiūnaitė, Virgilijus Noreika ir kiti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius