Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mundžio vaikystės draugas Radvilas Bubelis: „Vyras, pakėlęs ranką prieš moterį, yra silpnas“

„Gyvenime būna įvairių situacijų – neatsargiai mesti keli žodžiai poros santykiuose gali įplieksti karą. Jei mergina prieš mane pakelia ranką, pavyzdžiui, „įsega“ antausį, aš tyliai iškenčiu ir išeinu. Visiems laikams. Nes vyras turi mokėti savo tiesą įrodyti ramiu tonu, antraip jis yra silpnas“, – TV3 laidai „Gyvenimas yra gražus“ sakė Radvilas Bubelis.
Radvilas Bubelis
Radvilas Bubelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Verslininkas, kelių interneto svetainių savininkas ir siautulingų vakarėlių organizatorius R.Bubelis – vienas seniausių verslininko ir dainininko, o dabar šeimyninės dramos skandalo centre atsidūrusio Edmundo Štengerio-Mundžio, draugų. Žinomi vyrai pažįsta vienas kitą nuo penkiolikos metų.

„Buvome vienoje kompanijoje. Mundis buvo tikra kompanijos siela. Kadangi jau buvo pradėjęs dainininko karjerą, visi eidavome į jo koncertus, linksmindavomės, palaikydavome draugą. Jau tuomet Mundis pasižymėjo kaip labai charizmatiška asmenybė. Jis tarsi medus traukdavo merginas“, – prisimina Radvilas.

Deja, po kelerių metų jų draugystė nutrūko – Radvilas išvažiavo gyventi į Kauną, o netrukus ir už Atlanto.

„Pamenu, kai po ilgo laiko pirmą kartą su Mundžiu susitikome televizijos užkulisiuose, jis atrodė subrendęs, suvyriškėjęs. Pasakojo, kad aštuoniolika metų buvo ištikimas savo žmonai. Nors, kaip ten buvo iš tikrųjų, nežinau – su žvake nestovėjau“, – gūžčioja pečiais verslininkas, kartu su E.Štengeriu linksminęsis ne viename vakarėlyje.

Su „Gyvenimas yra gražus“ žurnalistais Radvilas buvo atviras: „Kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, neva Mundis sumušė savo žmoną Violetą, suskubau skambinti draugui sužinoti kas ir kaip.“

Ką Mundis atskleidė savo vaikystės bičiuliui? Išskirtinis interviu – jau šįvakar 20.30 val. laidoje „Gyvenimas yra gražus“ tik per TV3!

Visus praėjusių „Gyvenimas yra gražus“ laidų įrašus galima pamatyti televizijoje internete „TV3 Play“ adresu: http://www.tv3play.lt/program/gyvenimasyragrazus.

„Gyvenimas yra gražus“ pirmadieniais 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius