-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Muzikiniame projekte dalyvausiantis Tadas Rimgaila labiausiai bijo įkūnyti moterį

Atskleistas dar vienas spalio 1-ąją startuojančio šou „Muzikinė kaukė“ dalyvis – šokėjas ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila priima iššūkį kiekvieną savaitę įkūnyti vis kitą Lietuvos ar pasaulinio lygio dainininką.
Tadas Rimgaila
Tadas Rimgaila / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

T.Rimgailą dar visai neseniai viename projekte vertino Rūta Ščiogolevaitė. Šį kartą dainininkė pati stos į dalyvių poziciją ir kartu su šokėju klausys komisijos vertinimų. „Labai smagu, kad ji dalyvauja. Juk ji dainininkė, tad ir turi dainuoti, o ne aušinti burną komisijos kėdėje“, – žodžių į vatą nevyniojo T.Rimgaila.

„Muzikinės kaukės“ dalyvis papasakojo apie lūkesčius ir baimes, prieš prasidedantį šou „Muzikinė kaukė“, bei Lietuvos popscenos stagnaciją. Nors kai kam gali pasirodyti, jog Tadas Rimgaila visai neseniai surado pašaukimą dainuoti, iš tiesų muzika šokėją lydėjo visur ir visada: „Šokant irgi reikalinga muzika, o ir šiaip, kaip tikras lietuvis, mėgau padainuoti ir mokykloje, ir prie laužo su draugais. Negaliu sakyt, kad iš ji ėmė ir kažkaip atsirado. Muzika mane visą gyvenimą lydi.“

Šokėjas atskleidė, kad mokyklos laikais savarankiškai išmoko groti gitara, o su draugais įkūrė grupę. „Vėliau tiesiog atsidūriau reikiamoj vietoj, reikiamu laiku. Kartu su draugais ir kolegomis tapome „Džentelmenais“ ir dainavimas pasidarė mano gyvenimo dalimi bei tam tikru uždarbiu“, – pasakojo šokėjas ir renginių vedėjas T.Rimgaila.

BTV nuotr./Tadas Rimgaila
BTV nuotr./Tadas Rimgaila

Tadas atskleidė, jog renginių metu tenka padainuoti solo, tačiau po grupės „Džentelmenai“ išsiskyrimo apie solinę karjerą šokėjas kol kas rimtai negalvoja. „Sunku pasakyti, ar kada nors tapsiu solistu. Tiesa, kartais apie tai pasvajoju,“ – sakė T.Rimgaila. Paklaustas, ko reikia, kad pradėtų solisto karjerą Tadas sakė, jog pagrindinis dalykas – klausytojo meilė: „Jei rasiu savo klausytoją, tuomet gal ir būsiu solo atlikėjas.“

Išsiskyrus vaikinų grupei „Džentelmenai“, Lietuvos muzikos padangėje – stagnacija. Vaikinų vietos neužėmė jokia nauja vyrų grupė. Merginų grupių Lietuvoje labai daug, tačiau renginių vedėjas turi priekaištų Lietuvos „pop“ scenos vaikinų grupėms ir neatmeta galimybės suburti savąją: „Vaikinų grupės Lietuvoje kažkokios neįdomios, kas žino, gal reiktų užpildyti šią tuštumą? Svarbiausia rasti bendraminčių“, – pasakojo T.Rimgaila.

T. Rimgaila prisipažino labiausiai bijantis, jog reikės įkūnyti moterį. Tam vyras nesijaučia pasiruošęs visai. „Labai baisu... Kaip reikės vaikščioti ant aukštakulnių? Iš tikrųjų labiausiai norėčiau įkūnyti Andrea Bocelli. Keista, nors neturiu vokalinių duomenų, vis tiek norėčiau priimti tokį iššūkį“, – prisipažino renginių vedėjas, šokėjas Tadas Rimgaila, įvaizdinėje „Muzikinės kaukės“ fotosesijoje įkūnijęs šiemet Anapilin iškeliavusį atlikėją Prince.

BTV nuotr./Tadas Rimgaila vaidina muzikantą Prince'ą
BTV nuotr./Tadas Rimgaila vaidina muzikantą Prince'ą

Jau žinoma, jog BTV šou „Muzikinė kaukė“, kartu su Tadu Rimgaila dalyvaus viena profesionaliausių Lietuvos dainininkių Rūta Ščiogolevaitė bei vienintelis aktorius iš viso dalyvių sąrašo – Valentinas Krulikovskis. Dar daugiau naujo „Muzikinės kaukės“ sezono naujienų bus paskelbta labai greitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius