Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikinio kamuolio“ pažadai: Donalda Meiželytė išbučiuos Lietuvos rinktinės krepšininkus

Praėjusį penktadienį Vilniaus Rotušės aikštėje karaliavo jau ketvirtasis „Muzikinis kamuolys“. Šį kartą Europos krepšinio čempionatui skirto Pirmojo Baltijos muzikinio kanalo projekto svečiais tapo žodžio kišenėje neieškantys šou verslo ir politikos atstovai – Seimo narė Donalda Meiželytė ir grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys.
Seimo narė Donalda Meiželytė
Seimo narė Donalda Meiželytė. / BMA archyvo nuotr.

Užsienio krepšinio sirgalių invazija ir sparnuoti garsių Lietuvos žmonių pasisakymai – taip galima apibūdinti penktadienį įvykusio „Muzikinio kamuolio“ popietę. Sostinės Rotušės aikštėje vykęs renginys įrodė, kad Lietuvoje krepšinis neturi ribų. Nerimaudami dėl bet kurią minutę prapliupsiančio lietaus, tarptautinė renginio dalyvių armija drąsiai stojo prie metimų linijos, nuo kurios pataikius tris kartus buvo galima laimėti oficialios „Eurobasket 2011“ krepšinio atributikos iš UNIKALU LT.

„Muzikinio kamuolio“ aikštelėje susirėmė krepšinio sirgaliai net iš dešimties pasaulio šalių – Serbijos, Slovėnijos, Graikijos, Italijos, Prancūzijos, Ispanijos, Kanados, Australijos, Turkijos ir Gruzijos.  Tiesa, anaip tol ne visose šalyse krepšinis gali pasigirti religijos statusu, kaip yra Lietuvoje. Daugelis užsienio rinktinių sirgalių pataikė vos po vieną iš trijų metimų. Vis dėlto būta ir išimčių. Stebėtinu taiklumu pasižymėjo tik Slovėnijos ekipos sirgaliai, kurių į Rotušės aikštę susirinko visa kariauna.

Tačiau ryškiausiu ir daugiausiai dėmesio sulaukusiu renginio akcentu tapo grupės „Išjunk šviesą“ lyderio Valdo Burnio ir Seimo narės Donaldos Meiželytės krepšinio dvikova. Deja, pastarajai į krepšį mėtyti sekėsi nekaip, todėl pergalę galiausiai šventė Valdas.

Ne mažiau įspūdingi buvo ir renginio svečių pažadai, jei Lietuvių rinktinė nugalės šiame čempionate. Pergalės finale atveju Donalda pažadėjo visiems krepšininkams įteikti po gėlę ir kiekvieną išbučiuoti. Tuo metu V.Burnio pažadas sulaukė audringos žiūrovų reakcijos: „Vienais apatiniais nubėgsiu nuo savo namų iki artimiausio miškelio“, – nesikuklindamas sušuko grupės „Išjunk šviesą“ lyderis.

Ateinantį penktadienį Pirmojo Baltijos muzikinio kanalo organizuojamas „Muzikinis kamuolys“ krepšinio sirgalius suburs šalia Martyno Mažvydo bibliotekos. Finaliniame renginyje taip pat nestigs linksmų konkursų ir unikalių prizų, o krepšinio įgūdžius demonstruos specialūs svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius