Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikos žvaigždžių koncertas padėjo surinkti daugiau nei 100 tūkst. litų neįgaliems vaikams

LRT televizijos studijoje trečiadienio vakarą ant scenos lipusios muzikos žvaigždės savo dainomis kvietė žiūrovus padėti neįgaliems vaikams.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis

Aukoti pinigus, už kuriuos bus nupirktos būtinos sveikatai priemonės, televizijos žiūrovai galėjo telefonu arba internetiniame labdaros ir paramos fondo „Algojimas” puslapyje.

Jau ketvirtus metus vykusiame labdaros telemaratone „Ištiesk gerumui ranką“, kurį globoja šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė, pasirodė ir savo dainas vaikams skyrė Rūta Ščiogolevaitė, grupė „ŠarkA“, Elena Puidokaitė-Atlanta, Rytis Cicinas, Mia, Ingrida Kazlauskaitė, „Multix“, Evelina Anusauskaitė, Merūnas, „Kvinta“. 

Tiesioginiame eteryje vykusiame koncerte pasirodė ir Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite. Jų pasirodymą su didžiausiu malonumu stebėjo mažasis Izidorius.

Berniukas yra didelis Irenos gerbėjas, todėl visos dainos metu buvo šalia scenos, kartu su atlikėjais lingavo ir krykštavo iš džiaugsmo.

Keletą valandų trukusios tiesioginės transliacijos metu buvo surinkta nemaža suma – 100 tūkst. litų – kuri tikrai padės mažiesiems ligoniukams.

Dar dalis pinigų yra paaukota internetiniame fondo puslapyje. Siųsti SMS žinutes ir aukoti pinigus dar bus galima kelias dienas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius