Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė dalyvaus „Žvaigždžių duetuose“: „Šįkart nebūsiu saldi, pataikaujanti kitiems“

Grupių „Pop Ladies“ ir „Yva“ lyderė Natalija Bunkė dalyvaus televizijos konkurse „Žvaigždžių duetai“, praneša Žmonės.lt. Pirmąjį jos pasirodymą šou žiūrovai išvys jau lapkričio mėnesį, vos tik startuos naujasis projekto sezonas.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žinią, kad dalyvaus „Žvaigždžių duetuose“, Žmonės.lt patvirtino pati Natalija Bunkė. Atlikėja pasakojo jaučianti nostalgiją jam televizijos konkursui – juk anksčiau čia jau mėgino jėgas.

„Senokai dalyvavau ilgalaikiuose projektuose, ir, atvirai tariant, pastaruosius dvejus metus visiems pasiūlymams atsakydavau „ne“. Kai kurie projektai, kur kvietė, pasirodydavo kaip laiko gaišimas, kiti tiesiog mažiau įdomūs... Bet „Žvaigždžių duetai“ yra tas šou, kuriame kaip atlikėja dalyvavau jau du kartus, o vieną sezoną buvau šio šou vedėja. Man šis projektas kelia nostalgiją, be to, yra susijęs su mano pagrindine veikla – dainavimu“, – kalbėjo N.Bunkė.

Ji nekantrauja, kada užlips į „Žvaigždžių duetų“ sceną. Čia atlikėja žada pasirodyti kitokia, nei kad žiūrovai ją matyti pratę.

„Šiame projekte yra duodama laisvė ieškojimams. Šįkart aš nebūsiu ta saldi, pataikaujanti kitiems moteris. Aš būsiu savimi – ta tikroji mergina su spygliais. Kartais man norisi būti piktai, negražiai. Matykite mane tokią, kokia iš tikrųjų esu viduje“, – sako N.Bunkė.

Natalija Bunkė filmavosi „Žvaigždžių duetų“ anonse

Atlikėja kol kas neišduoda, kas taps jos partneriu projekte. Bet laido užuominas: „Mano partneris bus jaunas, gražus aktorius. Mes abu su juo degame noru viską daryti. Abu esame užimti, bet kai susėdame drauge, kaip ugnis, kaip vulkanas iššauname. Savo porą pavadinome „uraganu“. Kai suvienijame savo idėjas, atrodo, kad sprogstame. Norisi ir tą, ir aną padaryti... Esame prigalvoję tokių pasirodymų! Tikiuosi, visus galėsime parodyti. Visko sumąstėme. Džiaugiuosi, kad gavau partnerį, kuris dega noru veikti, ir nėra „saldaus formato“.“

Vis dėlto atrodytų, kad N.Bunkei ir taip netrūksta veiklos, – juk ir „Pop Ladies“, ir „Yva“ nuolat koncertuoja, o dar ir asmeninis gėlių verslas... Kaip Natalija viską spės?

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė

„Teks dėlioti prioritetus. Mano dienotvarkė yra sudėliota minučių tikslumu, o greta įprastos veiklos dar ir sportuoju, belekiek visko darau. Pati gyvenime stengiuosi niekur nevėluoti ir labai pykstu, kai vėluoja kiti. Mano laikas man – be proto brangus, nes po 18 valandos visą savo laiką skiriu vaikui. Tada nebegali būti jokių darbų. Išmokau planuoti savo laiką. Nors taip, pasitaiko visokių kliurkų“, – svarsto.

O tiems, kas jos dalyvavimą šou puola vertinti kritiškai, N.Bunkė atrėžia: „Žvaigždžių duetai“ yra tas projektas, kurio dalyviai niekada nedainuoja su fonograma. Taip, muzika būna įrašyta, bet balsai skamba gyvai. Yra tokių, kurie galvoja, kad aš nemoku dainuoti? Viskas gerai. Kuo daugiau kritikų, tuo geriau.“

Iki šiol pilnai atskleistos tik trys projekto poros – aktorė Agnė Grudytė ir Jurgis Brūzga, aktorė Asta Baukutė su Ruslanu Kirilkinu bei laidų vedėja Indrė Stonkuvienė su Donatu Čižausku.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujo Klaipėdos kokteilių baro atidaryme šventė ir Natalija Bunkė, ir Danielius Bunkus su drauge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius