-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė nenori tapti tik gražia vyro žmona

Kaip moterys daro karjerą, kodėl jos nesėdi namie? Kam joms tiek vargti ir kur moters vieta – už valstybės vairo ar prie šeimos židinio? Tokia tema bus diskutuojama laidoje „Valanda su Rūta“ šį ketvirtadienį per LNK.
Danielius ir Natalija Bunkai
Danielius ir Natalija Bunkai / TV3 nuotr.

Laidoje dalyvavo ir Natalja Bunkė, kuri prieš 4 mėnesius pagimdė sūnų. Daugelis pastebėjo, kad Natalija, ištekėjusi už verslininko D.Bunkaus, pasikeitė. O ir pati Natalija pripažino, kad dabar jai pirmoje vietoje – šeima.

„Gal jums nebereikia dirbti, gavote turtingą vyrą ir galite leisti dirbti tik savo malonumui? – provokavo R.Mikelkevičiūtė. Natalija atsakė, kad ji nenorinti tapti tik gražia vyro žmona, be to, vyrui, vedusiam pramogų verslo divą, namų šeimininkė nusibostų.

Tuo tarpu Seimo narys Andrius Burba aiškino, kad moteris taip sukurta, kad privalo būti su vaiku, o ne darbe. Seimo narys baisėjosi, kaip moteris gali palikti kūdikį ir išlėkti į darbą.

„Man nesuvokiama kaip vos 2 mėnesių kūdikį moteris gali palikti – kad ir savo vyrui – ir visai dienai išrūkti į darbą!“ – emocijų neslėpė politikas. Nors Burba tikino, kad taip pasakė netaikydamas niekam konkrečiai, tačiau studijoje daugelis suprato, kad šie žodžiai  buvo skirti būtent Natalijai Bunkei, kuri pastaruoju metu labai dažnai pasirodo scenoje...

„Kai turėsite savo vaikų, tada ir kalbėsime“, – juokais kritiką laidoje „Valanda su Rūta“ nuleido Natalija. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius