-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė paragino tikrus kauniečius eiti į kariuomenę

Už Kauno garbę LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ kovojanti Natalija Bunkė įrodė atidžiai sekanti svarbiausias šalies aktualijas. Netylant kalboms apie šauktinių kariuomenės grąžinimą Lietuvoje, kartu su grupe „Pop Ladies“ atlikėja pristatė militaristinį pasirodymą, kurio metu išreiškė raginimą „visus tikrus kauniečius būti savanoriais kariuomenėje“.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dainą „Dabar arba niekada“ grupės merginos atliko pasipuošusios seksualiais karinių uniformų įkvėptais apdarais, fone pritariant ir uniformuotiems Lietuvos karo akademijos choristams. Nutaikiusi momentą, N. Bunkė išsakė įkvepiantį kvietimą prisijungti prie Lietuvos kariuomenės.

„Natalija, tu protaujanti ir labai gudri moteris – čia pataikei tiesiai į dešimtuką“, – N. Bunkę gyrė LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ komisijos narė Asta Butkutė. Jai pritarė ir paprastai aštriomis ir kandžiomis replikomis garsėjantis komisijos kolega Giedrius Drukteinis. „Šis jūsų pakvietimas vertas ir mano žilstančios galvos nulenkimo“, – netikėtai maloniai pasirodymą pakomentavo jis. 

Vis dėlto komisijos vertinimai tampa vis griežtesni – jau šį sekmadienį, iškritus vienam miestui, likusieji du keliaus į žaidimo pusfinalį. Jame savo vietą jau užsitikrino Klaipėda ir Plungė, o Kaunas dėl išlikimo kausis su Alytumi ir Telšiais. Palaikykite savo miestus balsuodami sekmadienį 19.30 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius