-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė prašė jos nepamiršti per devintąją „Išsipildymo akciją“

Likus septynioms savaitėms iki šv. Kalėdų, jau devintą kartą Lietuvos žmonės bus pakviesti dalintis gerumu ir prisidėti prie TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“. Šiais metais akcijos finalinis koncertas įvyks gruodžio 17 dieną kartu su televizijos projektu „Šok su manimi“ – dalyvauti jame ir paruošti specialų pasirodymą jau pasisiūlė būrys populiarių Lietuvos atlikėjų.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Išsipildymo akcijai“ buvo paaukota per 18 milijonų litų, už kuriuos buvo nupirkta reikalingiausių daiktų, medikamentų ir paslaugų vaikų globos įstaigoms ir jų auklėtiniams, – džiaugėsi TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė. – Norime matyti vaikus ne kaip visuomenės atstumtuosius, bet tokius pačius kaip mes. Kad jie galėtų svajoti ir tas svajones įgyvendinti. Taip pat svarbu rūpintis ne tik tuo, ką vaikai gauna globos namuose, bet kad išėję iš vaikų namų jie galėtų gyventi visavertį gyvenimą.“

Šiais metais žmonės ir įmonės kaip tik bus kviečiami pagalvoti, kaip kiekvienas galėtų prisidėti ir kuo padėti vaikams, išėjusiems iš vaikų globos namų.

„Gal galime sukurti darbo vietą, gal pakviesti į savo šeimą, o gal kartu išvažiuoti į kelionę ir parodyti pasaulį“, – idėjomis dalijosi L.Blaževičiūtė.

SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras pasižadėjo pirmiausia su vaikais pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi.

„Išmokysiu to, ką moku geriausiai – kaip leisti ir taupyti pinigus, o galų gale – kaip tapti banko prezidentu“, – šypsojosi akcijos rėmėjas.

Kalėdine tradicija tapusią „Išsipildymo akciją“, anot labdaros fondo „Vienybė“ direktorės Aušros Lasauskaitės, aktyviai palaiko ne tik Lietuvos žmonės, bet ir užsienyje gyvenantys tautiečiai.

„Pernai buvo paaukota beveik 2 milijonai litų, kurie buvo išdalinti vaikų globos įstaigoms, o taip pat skirti vaikų, kurių istorijas parodėme, ligoms gydyti. Pernai mums pavyko įgyvendinti akcijos iškeltus tikslus, – džiaugėsi A.Lasauskaitė, kviesdama visus prisidėti prie devintosios „Išsipildymo akcijos“. – Šiemet paramos laukia 105 globos įstaigos ir šeimynos bei per 4 000 jose gyvenančių vaikų. Taip pat akcija toliau stengsis padėti likimo nuskriaustiems vaikams, kurie neturi pinigų įveikti sunkias ligas. Tikimės, kad „Išsipildymo akcija“ sutelks visuomenę ir padės vaikams jaustis ypač reikalingiems ir nepamirštiems.“

Šių metų „Išsipildymo akcijos“ finalinį koncertą patikėta organizuoti populiaraus projekto „Šok su manimi“ rengėjams.

„Džiugu, kad mūsų projekto dalyviai tiek populiarūs, kad jiems patikėta tapti akcijos ambasadoriais ir padėti paskatinti žmones aukoti vaikams, – sakė projekto „Šok su manimi“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė, išdavusi, kad Lietuvos dainininkai jau siūlosi koncertuoti šiame koncerte. – Žymiausi Lietuvos atlikėjai jau prašosi į mūsų koncertą – pirmoji paskambino Natalija Bunkė ir sakė: „Tik nepamirškite manęs – aš jau ruošiuosi“. Taip pat specialų pasirodymą ruošia Justas Lapatinskas su grupe, iliuzionistas Mantas Wizard parodys ypatingą triuką ir t.t.“

Į devintosios „Išsipildymo akcijos“ pristatymą atvykę TV3 televizijos vedėjai ir „Šok su manimi“ projekto dalyviai pasirašė oficialias ambasadoriaus sutartis, kuriomis įsipareigojo kaip nors prisidėti prie vaikų globos namų auklėtinių laimingesnio gyvenimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius