Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija: dėl Zvonkaus palikau turtingą draugą (nuotraukos)

Vienoje paskutinių „Rožių kerų“ laidų, kurią žiūrovai netrukus išvys, projekto dalyviai diskutavo meilės ir pinigų tema: kuri garsi moteris dėl meilės atsisakytų turtų ir atvirkščiai – kuriai pinigai svarbiau už viską. Grupės „YVA“ lyderė Natalija Zvonkė buvo kategoriška, kalbėdama apie savo prioritetus.
Natalija Zvonkė
Laidos "Rožių kerai" filmavimai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Prieš savo vyrą turėjau gana pasiturintį berniuką, bet dėl meilės palikau labai daug ką ir ištekėjau už Zvonkaus, – prisipažino Natalija. – Mano problema ir bloga savybė, kad aš stengiuosi visur ir visada už save mokėti pati, ir drabužius sau perku pati...“

„...ir pati sau nusprendė, kad ims Zvonkų į vyrus“, – šmaikščiai gudrios moters mintį pratęsė Marius Gelažninkas, tuo sukeldamas vyriškos kompanijos garsų juoką.

Laidos vedėjas Leonardas Pobedonoscevas bandė Nataliją provokuoti, paklausdamas, kiek kainavo paskutinė jos pirktų batų pora.

„Iš tiesų sumokėjau daug šiais laikais ir dėl šiek tiek gailiuosi...“ – neslėpė Natalija, išduodama, kad už batų porą suplojo 800 litų.

„Na, tai visai normalu – toks mano mėnesinis atlyginimas teatre...“ – žvaigždžių ir tiesiog menininkų gyvenimus palygino Leo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius