-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauja „Nekviestos meilės“ aktorė G.Latvėnaitė trokšta nustebinti žiūrovus (nuotraukos)

Šį pirmadienį Vilniuje, Valakampių viloje įsikūrusiame restorane „Riviera”, zujo aktoriai, vizažistai, operatoriai – čia buvo filmuojamos vienos pirmųjų serialo „Nekviesta meilė“ penktojo sezono scenų. Po Naujųjų metų TV3 eteryje pasirodysiančiame serialo tęsinyje bus galima išvysti ne tik gerai pažįstamus personažus, bet ir kelis naujus aktorius.
Naujose serijose žiūrovai išvys ne tik jau pamėgtus aktorius, bet ir naujus veidus – Gintarę Latvėnaitę ir Astą Preidytę.
M.Bičiūnaitė ir G.Latvėnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Naujos serialo veikėjos – aktorė Asta Preidytė, vaidinsianti Neringą, ir iš kito serialo gerai pažįstama aktorė Gintarė Latvėnaitė. 

„Tai bus visiškai kitoks personažas, nei aš vaidinau seriale „Moterys meluoja geriau“. Tai bus pakankamai ramus ir nelaimingas žmogus. O kaip man seksis, manau, žiūrovai pamatys“, – teigė aktorė G.Latvėnaitė. Seriale Gintarė vaidins netikėtai atsirasiančią vieno iš „Nekviestos meilės“ herojų buvusią žmoną Sniegę.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujose serijose žiūrovai išvys ne tik jau pamėgtus aktorius, bet ir naujus veidus – Gintarę Latvėnaitę ir Astą Preidytę.
Serialo filmavimo akimirka

Aktorė patikino, kad siūlymas vaidinti „Nekviestojo meilėje“ buvo labai netikėtas, bet jokių dvejonių prieš imantis vaidmens nebuvo.

„Man norisi dirbti ir čia yra galimybė parodyti profesinę amplitudę, parodyti save kitame vaidmenyje, nes seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidinau intrigantę, melagę. Stengsiuosi, kad žiūrovas nustebtų išvydęs mane seriale ir nesakytų, ai, čia vėl ta pati vaidina“, – vylėsi Gintarė.

Paklausta, galbūt šis vaidmuo jai yra arčiau širdies, Gintarė atsakė, kad negalima vaidmenų skirstyti į mielesnius ir mažiau patinkančius, nes visi jie turi būti mėgstami.

Gintarė negali savęs priskirti prie „Nekviestos meilės“ gerbėjų būrio, nes pastarųjų sezonų serijų nėra mačiusi. „Pastaruoju metu išvis televizoriaus nebežiūriu. Pirmą serialo sezoną žiūrėjau, bet vėliau atsirado visokių darbų...“ – teigė moteris.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujose serijose žiūrovai išvys ne tik jau pamėgtus aktorius, bet ir naujus veidus – Gintarę Latvėnaitę ir Astą Preidytę.
S.Balandis ir L.Kalpokaitė

Mylimiausiu „Nekviestos meilės“ aktoriumi pernai išrinktas aktorius Saulius Balandis žadėjo, kad jo personažas – verslininkas Andrius – seriale smarkiai keisis į gera. 

„Kaip gyvenimo vėtytas ir mėtytas žmogus, Andrius braukia liniją ir pradeda naują gyvenimą“, – kalbėjo aktorius ir juokais pridūrė, kad jo personažą visi palieka ir turbūt šįkart jis irgi liks vienas.

Mylimiausios poros – Angelinos Baronienės ir Antano Barono – titulą su aktoriumi Adolfu Večerskiu atsiėmusi Larisa Kalpokaitė džiaugėsi, kad grįžti į „Nekviestos meilės“ filmavimo aikštelę buvo lyg grįžti pas seną pažįstamą.

„Aš laimingai vėl pasinėriau į Baronienės vaidmenį su visomis jos „broškėmis“, auskarais, visomis jos kvailystėmis“, – šypsojosi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius