-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujametę naktį radijo stotis M-1 švęs 20 metų gimtadienį

Gimtadienio koncertas LNK eteryje prasidės nuo legendinės „Queen“ dainos „Radio Ga Ga“, kurią atliks Mantas – tai pirmoji daina, prieš 20 metų nuskambėjusi M-1 eteryje.
Mindaugas Stasiulis
Koncerto vedėjas Mindaugas Stasiulis. / LNK nuotr.

Šou dalyvaus ir nuotaikingas istorijas pasakos buvusios M-1 eterio žvaigždės. Pasirodo, Giedrius Masalskis, naudodamasis tarnybine padėtimi, eteryje pasipiršo Astai Stašaitytei, Kristupas Baublys privertė Martyną Starkų prie pulto valgyti kačių maistą!

Kad jau prakalbom apie kates, neliks pamirštas ir tas faktas, kad buvusi M-1 laidų vedėja Violeta Tarasovienė, pagarsėjusi meile vienam katinui, kažkada kartu su Andriumi Mamontovu įrašė pirmąją radijo reklamą. Tas pats Andrius Mamontovas prisipažins kažkada eteryje, vesdamas pokalbių laidą „Nakties balsai“, išgelbėjęs nusižudyti norėjusio žmogaus gyvybę. Daugelis žiūrovų nustebs sužinoję, kad viena gražiausių Lietuvos moterų, manekenė Renata Mikailionytė dirbo M-1 studijos sekretore ir tik vėliau, paskatinta radijo kolegų, nuėjo mados podiumų takais.

 „M-1 jau 20 metų!“ – tai linksmas ir įsimintinas šou su ryškiausiomis muzikos ir eterio žvaigždėmis. Koncerte bus švenčiamas ne tik M-1 gimtadienis, bet ir laukiama Naujųjų metų. Ta proga grupė „Studentės“, linksmieji „Čiulpuonėliai“ ir Česlovas Gabalis yra paruošę specialias šventines dainas.

Deividas Zvonkus kartu su legendiniu eterio personažu Marsiečiu padainuos bendrą dainą, linksmai turėtų nustebinti grupės „96 pragare“ su dainininku Suopiu ir dviem žaviom aktorėm – Edita Užaite ir Brigita Arsobaite – pasirodymas.

Jubiliejinį koncertą paįvairins reportažai iš Kauno ir Nedzingės. Pasiėmęs geriausius savo sportbačius, Saulėns bandys patekti į Kauno Žalgirio krepšinio komandos sudėtį, o pensininkas Vydas filmavimo grupę pakvies į naujametinę vakaronę gimtojoje Nedzingėje, Varėnos rajone...

Jubiliejinis koncertas „M-1 – jau 20 metų!“ – gruodžio 31-ą, 20 val. 15 min. per LNK. Koncertą veda: Mindaugas Stasiulis, Skaiva Jasevičiūtė ir Aistis Mickevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius