Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Beatos Nicholson šūkis – „Gaminkime iš to, ką turime“

„Kam gi nepasitaiko situacijų, kai pažvelgi, o šaldytuvas tuščias? Išsigelbėjimas – spintelės! Jei šaldytuvas – „sprinteris“, tai namų spintelės – tikros „maratonininkės“. Savaitė ar dvi, ir savo šaldytuve randame tik konservuotų daržovių, padažų, garstyčių ir pagardų, o štai spintelėms tai nė motais – jos „ilgų nuotolių bėgikės“. Kas „gyvena“ mano spintelėje – naujausios laidos tema“, – sako „Beatos virtuvės“ vedėja Beata Nicholson.
Beata Nicholson ir Laurynas Šarkinas
Beata Nicholson ir Laurynas Šarkinas / TV3 nuotr.

„Čia „negyvena“ kumpis ir obuoliai, tačiau visokio „plauko“ pupelių, lęšių, kruopų, makaronų, ryžių – apstu“, – varstydama savo spintelių dureles pasakoja Beata. Jos virtuvės lentynose galima rasti ir konservų. „Visų pirma – tunas, tada ančiuviai ir pomidorai savo sultyse. Aišku, įvairiaspalvių uogienių, visų įmanomų rūšių riešutų, jei ne pakeliais, tai bent po vieną užsilikę“, – juokiasi Beata.

Šeštadienį TV3 žiūrovai galės pasisemti įkvėpimo iš B.Nicholson šūkio „gaminkime iš to, ką turime!“ Laidos svečias Laurynas – vaikų chirurgas ir muzikantas, puikiai besisukantis virtuvėje.

„Man visuomet įdomu pažiūrėti, kaip gamina kiti, pajusti žmogaus stilių ir pomėgius, todėl filmuojant laidą jam pasiūliau: sugalvok ką nors iš to, ką turim. Ir ką jūs manote? Atradau netikėtų dalykų. Prasitarsiu tik tiek, kad lietuviškas varškės sūris ir pesto nuo šiol bus ne tik mano favoritas“, – intriguoja „Beatos virtuvės“ šeimininkė.

 „Beatos virtuvė“ – šeštadieniais 17.40 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius