-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas šou kvies linksmintis Radistų namuose

Naujajame TV sezone startuos pramoginis žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“, kuriamas pagal tarptautinį formatą „Hollywood Game Night“. Naująjį humoro šou ves karščiausi vakarėlių liūtai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – visiems puikiai pažįstami Radistai.
Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius
Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius / Klubo „Exit“ nuotr.

Neretai eterio chuliganais pavadinami Radistai džiaugiasi tapę naujos LNK laidos „Geriausi mūsų vakarai“ vedėjais. „Mums be galo patinka laidos formatas, nes galėsime daryti tai, ką geriausiai mokame – švęsti ir linksmintis. O labiausiai džiaugiamės dėl to, jog filmavimai vyks ne kur kitur, o mūsų privačioje sodyboje, kur vyksta geriausi ir ilgiausi vakarėliai Lietuvoje”, – juokiasi Jonas su Rolandu.

Laidos vedėjai kiekvieną savaitę į namus įsileis šešias šalies garsenybes ir du niekam nežinomus veidus, kuriuos kvies kovoti tarpusavyje komandomis. Jauki ir šilta atmosfera besirungiančius garsenybių gerbėjus privers jaustis esant vakarėlyje kartu su geriausiais draugais. Patogiai įsitaisiusios Lietuvos žvaigždės ir ištikimiausi gerbėjai studijoje žais linksmus ir nesudėtingus žaidimus, kurie neabejotinai nustebins ir prajuokins tiek dalyvius, tiek žiūrovus.

Asmeninio albumo nuotr./Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys
Asmeninio albumo nuotr./Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys

„Jonas jau skaldo malkas židiniui, o aš rūpinuosi svečiais – siuntinėju kvietimus visiems mūsų bičiuliams, pažįstamiems ir kolegoms, su kuriais susipažinom vesdami radijo ir TV laidas. Jų tiek daug, kaip visų nepamiršti?“ – paklaustas, kaip ruošiasi naujam šou, pasakoja Radistas Rolandas.

Vos prieš trejus metus JAV pradėtas rodyti „Hollywood Game Night“ pritraukė milijonus gerbėjų visame pasaulyje, taip pat laimėjo ne vieną prestižinį apdovanojimą, tarp jų ir „Emmy“. Žaidimo formatą įsigijo žiūrimiausios Kanados, Prancūzijos, Ispanijos, Rusijos ir kitų didžiųjų šalių televizijos.

„Geriausi mūsų vakarai“ anonsas:

VIDEO: „Geriausi mūsų vakarai“ su „Radistais“ - jau greitai per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius