Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji „2 minutės šlovės“ vėjai: komisijoje Arūną Valinską keičia Nerijus Juška, o Violetą Tarasovienę – Eglė Juozapaitienė

Talentų šou žengia į trečiąjį sezoną ir savo žiūrovams žada didelių permainų: pasikeitė ne tik laidos vedėjai, projekto taisyklės, bet ir komisijos nariai. Prie talentų šou senbuvių Algio Ramanausko ir Vitalijaus Cololo prisijungė dainininkė, vokalo pedagogė Eglė Juozapaitienė ir baleto primarijus Nerijus Juška.
Nerijus Juška
Nerijus Juška

„Tikrai neketinu taikytis su „chaltūromis“. Kritikuosiu ne tik choreografinius pasirodymus, kibsiu prie kiekvieno atlikėjo plastikos, gebėjimo judėti. Be to, išėjęs į sceną artistas turi šokti ne tik kūnu, turi šokti ir jo akys, veidas turi spindėti, švytėti aistra tam, ką jis daro. Reikia lavinti žiūrovo supratimą apie šokio meną Lietuvoje, todėl būsiu griežtas, bet teisingas“, – sako Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro primarijus Nerijus Juška, kurio talentas įvertintas Auksiniu scenos kryžiumi.

Rimtai, apgalvotai kritikai pasiryžusi ir kita projekto komisijos naujokė Eglė Juozapaitienė, LNK dainų projekto „Žvaigždžių duetai“ komisijos pirmininko Vytauto Juozapaičio žmona.

Aukštojoje mokykloje scenos meną dėstanti lektorė sako: „Pastebiu, kad dažnai atlikėjai linkę slėptis po fonogramomis, nukreipti dėmesį nuo vokalo. Mano giliu įsitikinimu, taip neturėtų būti, todėl aš provokuosiu solistus dainuoti be pritarimo, improvizuoti, nebijoti ir, svarbiausia, atsiverti, parodyti savo individualumą. Tokia ir bus mano misija šiame projekte – per kelias minutes įžvelgti atlikėjo talentą, balso galimybes, padėti jam atskleisti geriausia, ką jis turi.“

Kaip didžiosios scenos naujokai priims Lietuvoje jau pripažintų talentų kritiką ir kokias komisijos narių avantiūras išprovokuos laidos dalyviai, pamatysite naujajame projekto sezone.

Laidą ves talentingas duetas, „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai, dainininkė Irūna Puzaraitė ir aktorius Marius Jampolskis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius