Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naujo muzikinio realybės šou himną įdainavo „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė: įvertinkite

TV ekranus jau greitai pasieks naujas muzikinis realybės šou „Aš – superhitas“. Naujame projekte ne kartą skambės žaibiškai išgarsėjusios, šių metų „X Faktoriaus“ nugalėtojos Iglės Bernotaitytės balsas. Talentinga mergina atliko projekto himną, kurį sukūrė kompozitorius Deivydas Zvonkus. 
Iglė Bernotaitytė
Iglė Bernotaitytė / Asmeninė nuotr.

Balsingoji Iglė prisipažino, kad tai pirmoji jos įrašyta daina, todėl pats procesas jai paliko malonų įspūdį. „Labai įdomi patirtis – man dar niekada gyvenime neteko įrašinėti dainos. Tai man labai patiko. Viską per keletą valandų pavyko padaryti. Daina yra apie tapimą žvaigžde ir savo tikslo siekimą“, – apie naują patirtį garso įrašų studijoje pasakojo „Aš – superhitas“ himną įdainavusi mergina.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deivydas Zvonkus
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deivydas Zvonkus

Vienas iš projekto prodiuserių Dominykas Kubilius komplimentų negaili ne tik himną įdainavusiai Iglei, bet ir jį sukūrusiam D.Zvonkui.

„Deivydo dar niekas neaplenkė hitų kūrime, tuo dar kartą įsitikinau ir šį kartą, manau, kad priedainis tikrai įstrigs ir jį žmonės niūniuos duše, bėgdami krosą ir į ritmą kals per kompo klaviatūrą darbe. Iglė pasirinkta neatsitiktinai. Ji tikrai išskirtinė. Unikalus ne tik jos balsas, bet ir išvaizda. Ji lyg būsimų realybės šou dalyvių veidrodis: plačiai dar nežinomi, bet labai talentingi ir išvaizdūs.“

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min studijoje – „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė: apie muziką, praleistas pamokas ir šeimą

Projekto prodiuseris tikina, kad šiame realybės šou laukiami ne tie, kurie svajoja išmokti dainuoti ir pirmą kartą užlipti ant scenos, o tie, kurie puikiai žino, kad turi talentą, moka dainuoti ir iki triumfo jiems betrūksta kelių žingsnių. Tik dešimt laimingųjų savo įprastą gyvenimą iškeis į kasdienes repeticijas, gyvo garso koncertus su tikra grupe ir neribotas galimybes tapti tikru superhitu.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė

Muzikiniame televizijos projekte išgarsėjusi Iglė būsimiems realybės šou dalyviams pataria būti kuo nuoširdesniems: „Turiu patarimą – jokiu būdu negalima pasikelti ir per gerai apie save galvoti, reikia būti kuo nuoširdesniam, kuo paprastesniam – tik taip įmanoma nuskinti laurus. Būsimiems dalyviams labiausiai norėčiau palinkėti stiprybės, nes į viską teks įdėti daug darbo. Nenuleiskite rankų, kad ir kas atsitiktų.“

Realybės šou himną „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė pirmą kartą viešai atliks vasario 4 d. didžiojoje projekto premjeroje, tiesioginėje transliacijoje.

Naują realybės šou kuriančios dvi garsios prodiuserių kompanijos „Videometra“ ir „TymDrym“ kūrė ir didelio pasisekimo sulaukusį bei vasarą rodytą šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“, muzikinius projektus „Trys muškietininkai“, „Romeo ir Džiuljeta“ bei kitus. Prodiuserių – R.Skaisgirio ir D.Kubiliaus susivienijimas žada įdomią ir išskirtinę premjerą.

VIDEO: Iglė Bernotaitytė - „Aš – superhitas" himnas
VIDEO: I.Bernotaitytė iš laimės pamiršo net apie 15 tūkst. eurų prizą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius