-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujuose „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimuose Kubilius uždainuos su Purviniu (nuotraukos)

Balandžio 1-ąją laidos „Dviračio šou“ kūrėjai pristatys naujus nacionalinius šou verslo ir politikos apdovanojimus „Dviračio žvaigždė“, kuriais bus paskelbti ir apdovanoti „Metų įsikūnijimas“, „Metų vertėjas“, „Metų sportininkas“, „Metų galva“ ir kiti to nusipelnę. Iš viso bus įteikta 11 autentiškų, tik paauksuotų dviračio žvaigždžių.
Naujų šou verslo ir politikos apdovanojimų „Dviračio žvaigždė“ organizatoriai pristatė savo idėją.
Naujų šou verslo ir politikos apdovanojimų „Dviračio žvaigždė“ organizatoriai pristatė savo idėją. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kodėl šou verslo ir politikos? Todėl, kad prieš metus atsitiko toks dalykas, kad dabar šios dvi veiklos rūšys tapo lyg viena. Šou verslą mes suprantame kaip žmones, kurie fotografuojasi blizgantiems žurnalams, nesvarbu, kuo gyvenime jie užsidirba duonai“, – aiškino vienas renginio organizatorių Haroldas Mackevičius.

Pasirodo, šių „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimų krikštatėvis yra prezidentas Valdas Adamkus.

„Šią gražią tradiciją pradėjo gerbiamas prezidentas Valdas Adamkus dar tais laikais, kai kviesdavo į Prezidentūrą balandžio pirmąją. Kartą ir mus pasikvietė ir įteikė šią žvaigždę. Gerbdami prezidentą ir instituciją, vertindami gražią idėją, nusprendėme, kad ją reikia atgaivinti ir padaryti gražia tradicija“, – atskleidė Gintaras Ruplėnas.

Pirmą kartą Lietuvos apdovanojimų istorijoje, kaip teigia „Dviračio šou“ kūrėjai, kam atiteks paauksuota „Dviračio žvaigždė“ nulems garbinga komisija.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujų aou verslo ir politikos apdovanojimų Dviračio žvaigždė organizatoriai pristatė savo idėją.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujų šou verslo ir politikos apdovanojimų „Dviračio žvaigždė“ organizatoriai pristatė savo idėją.

„Tikriausiai visi suprantate, kad jau devinti metai Lietuvoje viską sprendžia komisija. Taigi „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimų tiesioginio įrašo metu komisijoje sėdės Juračka Smoriginas ir visa eilė Vytenių Pauliukaičių“, – išdavė H.Mackevičius.

Renginį ves du vedėjai – Rolandas Vilkončius ir jo antrininkas aktorius Mantas Stonkus. Organizatoriai intrigavo, kad koncertui grupė „Yva“ ruošia dainos premjerą. „Jos bus senos, bet nauja versija“, – šmaikštavo Vytautas Šerėnas. Taip pat kartu su nauja kylančia žvaigžde Gaudentu Janušu bendrą dainą atliks vienas aukščiausių šalies pareigūnų.

„Mums pavyko kitaip pažvelgti į Gaudento eurovizinę dainą...“ – pro ūsą šypsojosi H.Mackevičius. – O gerbiamas premjeras kartu su Laimučiu Purviniu sutiko padainuoti jo garsiąją dainą „Tėviškės niekas tikrai nepakeis“. Tik premjeras dainuos kitus žodžius: „Šemetos niekas tikrai nepakeis, šventas man šitas žmogelis“.

Paklausus, kuo šie naujieji apdovanojimai skirsis nuo „Auksinių svogūnų“, kuriuos taip pat kadaise kūrė „Dviračio šou“ komanda, H.Mackevičius papasakojo „istoriją iš vaikystės“.

„Gyveno keturi draugai ir turėjo vieną bendrą dviratį. Fainas buvo tas dviratis „Ereliukas“, važinėjo juo visi smagiai. Bet vieną dieną vienas draugas trumpam jį pasiskolino ir dingo. Metus jo nemačiau, dvejus, kol kartą pamačiau tą dviratį, stovintį prie parduotuvės. Žinojau, kad mūsų, bet jau palūžęs, neprižiūrėtas, perdažytas kažkokiom kitom spalvom. Todėl nusipirkom naują su nauja žvaigžde ir važiuojam toliau“, – reziumavo „Dviračio žvaigždė“ apdovanojimų kūrėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius